Prachtige villa met prachtig uitzicht op zee
Benitachell - Alicante

M2 246m2 camas3 baños4 M2

Details

Referentie: 02707M

Gebouwd: 246m2

Plot: 986m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 4

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: 8 x 4m Rectangle

Jaar van constructie: 1981

Kook jij: 1

Energy Rating: In proces

Bekeken: Sea

Afstand naar het strand: 5 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 2 mins. Walk

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC
Gemeenschapsvergoedingen: None

Beschrijving

Villa met drie slaapkamers en prachtig zeezicht te koop in Cumbre del Sol, Benitatchell. Gelegen in een privé en rustige locatie, deze prachtig gepresenteerde villa biedt een prachtig uitzicht op zee en ligt zeer dicht bij de lokale voorzieningen.
  
Toegang tot het pand vanuit de urbanisatiestraat is via een voetgangerspoort of dubbele elektrische voertuigenpoorten die uitkomen op een verharde oprit die voldoende is voor vier tot vijf voertuigen. Trappen leiden naar de overdekte veranda met balkenplafond en balustrade surround en de voordeur die uitkomt in een lange entreehal met een extra deur aan het eind opening in de bovenste eetkamer met plafondventilator, air-conditioning unit, radiator en raam met uitzicht op de tuin. De eetkamer heeft een handig doorgeefluik tot aan de bedrieglijk grote keuken, bestaande uit veel houtfineer en wandkasten met marmeren werkbladen, ingebouwde elektrische oven, gaskraan, afzuigkap, magnetron en spoelbak met mengkraan onder het grote raam met voorkant ¡uitzicht op de tuin. De keuken strekt zich uit in een bijkeuken met wasmachine, droger koel-vriescombinatie en volledig glazen schuifdeur.
Aan de linkerkant van de bovenste eetruimte is een Castiliaanse houten deur die leidt naar de eerste van drie tweepersoonsslaapkamers met airconditioning, een radiator, ingebouwde kasten en een raam met uitzicht op zee. De slaapkamer heeft een volledig betegelde en-suite badkamer met douche met handdoekradiator, inloopdouche, W.C., wastafel met geïntegreerde opbergkast onder, spiegel en raam met matglas.
Twee treden leiden naar beneden vanuit de eetkamer naar de gezellige lounge met grote ramen met een prachtig uitzicht op zee. De lounge heeft een radiator en een vrij echt vuur met vlammen effect en een aangrenzend informeel zitgedeelte. Door de informele zithoek is een Castiliaanse houten deur die leidt naar de tweede slaapkamer met airconditioning unit, radiator, ingebouwde kasten en raam met uitzicht op zee. De slaapkamer heeft een volledig betegelde en-suite badkamer met douche toegang tot twee stappen met een handdoekradiator, inloopdouche, W.C., wastafel met geïntegreerde opbergkast onder, spiegel en raam met matglas.
BUITEN: Het privézwembad van 8 x 4 meter is omgeven door een terras en balustrade, waar rechts een douche aan de rand van het zwembad staat. Aan de linkerzijde leiden trappen naar beneden naar de lagere accommodatie van een onderbouw die momenteel een extra informele lounge zithoek is met trappen naar een deur aan de linkerkant die leidt naar een Bodega en een verdere toegangsdeur naar het onderbouwde gebied. Aan de rechterkant is een volledig betegelde doucheruimte met inloopdouche, W.C., bidet, wastafel met geïntegreerde opbergkast onder, spiegel en raam met matglas. Aan het einde van de onderbouw is een groot gebied dat gemakkelijk extra slaapgelegenheid zou kunnen zijn. Grenzend aan de onder te bouwen is een ijzeren wenteltrap in de aanloop naar de derde slaapkamer met airconditioning unit, radiator, ingebouwde kasten en raam met uitzicht op zee. De slaapkamer heeft een volledig betegelde en-suite badkamer met douche inloopdouche, W.C., bidet, wastafel met geïntegreerde opbergkast onder, spiegel en raam met matglas.
& Nbsp;
  
& nbsp; Een pad grenzend aan de rand van het zwembad leidt naar de smetteloze onderhoudsvriendelijke tuinen en rondom het pand naar een kleding droogruimte en oprit en rond het een casita zomerhuis met verlichting en balkenplafond en zitplaatsen voor acht personen met een BBQ.
  
Deze villa is echt goed gepresenteerd, in uitstekende decoratieve orde en geniet van een prachtig uitzicht op zee, niet overkeken en ligt op slechts een paar minuten lopen naar de lokale voorzieningen, waaronder een supermarkt, populair restaurant en een apotheek.

Kenmerken

 •   ADSL
 •   Aluminium Dubbele beglazing
 •   Plafondventilator
 •   pad
 •   Elektrische poorten
 •   Garage
 •   Centrale verwarming op gas
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Level aangelegde tuinen
 •   Douche aan het zwembad
 •   Effet de flamme réel, feu de gaz
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   zuiden
 •   Store / Onderbouw
 •   zomerkeuken

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief