Villa met drie bedden met potentieel
Moraira - Benitachell - Alicante

Ref: 02712M

Details

Bouwgrond 750m2

Gebouwd 117m2

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 10 min. Drive

Bekeken Open Valley

Oriëntering Westen

Afstand naar vrije tijd 10 min. Walk

Kenmerken

 •   Keukens: 1
 •   Parkeerplaatsen: 2
 •   Afstand naar vliegveld: 85kms
 •   Afstand tot golfterrein: 15 min Drive
 •   ADSL
 •   Alarm
 •   pad
 •   haard
 •   Garage
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Leiding Drainage
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   Store / Onderbouw
 •   zomerkeuken
 •   Telefoon

Beschrijving

Een villa met drie slaapkamers met een groot potentieel voor upgrade en ontwikkeling.
INRICHTING: Woon / eetkamer, keuken, slaapkamer met ingebouwde kasten, een slaapkamer met inbouwkasten, familie badkamer, binnenste gang, afgesloten naya. EXTERNE STAPPEN NAAR: & nbsp; Aparte slaapkamer met en-suite badkamer met douche, deur naar garage die klaar is voor ontwikkeling. BUITEN: oprit, terrassen, voor-, zij- en achtertuin.
  
ALLE DETAILS
  
Gelegen in Villotel, Benitachell, heeft deze accommodatie met drie slaapkamers een opsplitsing van de accommodaties met ruime mogelijkheden om de integrale garage te ontwikkelen om de huidige accommodatie uit te breiden.
  
Vanaf de urbanisatieroute leidt een parkeerplaats met grind naar een verharde oprit en naar de dubbele garagedeuren. De oprit is groot genoeg om meerdere voertuigen te parkeren en de tuinen aan beide zijden zijn eenvoudig te onderhouden en beplant met een verscheidenheid aan volwassen soorten.
Terracotta trappen vanaf de oprijlaan leiden naar de zijkant van het pand naar de overdekte naya met balkenplafond en een prachtig open uitzicht op de vallei. Een Castiliaanse houten deur in de naya komt uit in de gezellige lounge / eetkamer met een warme en koude airconditioning en een houtkachel. Een ontbijtbar met houten oppervlak scheidt de lounge / eetkamer met de keuken als aanvulling op de open woonkamer. Een boog naast de keuken biedt toegang tot de binnenste gang waar links de familiebadkamer is, tegenover de tweepersoonsslaapkamer met een warme en koude airconditioning en een raam met een open uitzicht op de vallei. Tussen de familiebadkamer en de tweepersoonsslaapkamer bevindt zich een eenpersoonsslaapkamer met ingebouwde kasten en een glazen deur en reja die toegang biedt tot een open zonneterras en een trap afdaalt rond het pand naar de accommodatie op lager niveau, bestaande uit een Castiliaanse houten deuropening in een compacte eethoek die uitkomt in een grote slaapkamer met aan de rechterkant een deur naar een doucheruimte en een extra deur die toegang biedt tot de inpandige garage. De garage kan snel en gemakkelijk worden omgebouwd om extra accommodatie te bieden.
  
BUITEN: gemakkelijk onderhoud aan de voor-, zij- en achtertuinen, oprit.
  
Deze woning is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een permanente mediterrane woning of een mooi vakantiehuis. Het zou ook een substantieel financieel rendement kunnen opleveren van vakantieverhuur op korte termijn.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 350.00
Basura (vuilnis): 150.00
Gemeenschapsvergoedingen: 000.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief