Villa met drie bedden met zeezicht
Benitachell - Alicante

M2 0m2 camas3 baños2 M2

Details

Referentie: 02713M

Gebouwd: 0m2

Plot: 0m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: 8 x 4m Kidney

Kook jij: 1

Energy Rating: In proces

Afstand naar vliegveld: 85kms

Afstand tot golfterrein: 20 mins. Drive

Kenmerken

  •   ADSL
  •   pad
  •   Centrale verwarming op gas
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Leiding Drainage
  •   Douche aan het zwembad
  •   Rejas
  •   Telefoon

Beschrijving

Deze villa met 3 slaapkamers en uitzicht op zee is gelegen in de Encinas-gemeenschap op Cumbre del Sol, in Benitachell en heeft de accommodatie verdeeld over twee niveaus.
  
INRICHTING: BOVENNIVEAU: Woon / eetkamer, keuken, familie douchekamer, bergkast, open zon balkon. LAGER NIVEAU: grote slaapkamer met airconditioning, tweede slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer, familie badkamer, hal, hal, berging. BUITEN: ingang veranda, niervormig zwembad, verhoogd terras, oprit, voor-, zij- en achtertuin, onder te bouwen opslag.
  
ALLE DETAILS
  
Deze villa ligt in de residentiële urbanisatie van de Encinas-gemeenschap op Cumbre del Sol, in Benitatchell, en heeft drie slaapkamers, twee badkamers, een privézwembad en een prachtig uitzicht op zee. & Nbsp;
Er is off-road parking op een grind oprit voldoende voor drie voertuigen. Een steenworp van de oprit leidt naar de voorste reja deur met een volledig glazen inlay die uitkomt in een kleine entree veranda, met een houten Castiliaanse deur opening naar de onderste verdieping innerlijke gang. Aan de rechterkant is een slaapkamer met ingebouwde kasten. & nbsp; Op dit niveau is er een grote slaapkamer met een warme en koude airconditioning en ingebouwde kasten, een tweede slaapkamer met ingebouwde kasten, een volledig betegelde familiebadkamer en een handige winkelkast. Een trap leidt naar het bovenste niveau en woonruimte bestaande uit een bovenste gang links is een lounge / eetkamer met een reja deur met volledig glazen inlay die uitkomt op een ruim open zon balkon. Aan de rechterkant is een volledig betegelde familie badkamer met douche en aan het einde van de gang is de keuken met veel basis-en wandkasten met formica werkbladen.
  
BUITEN: Vanaf de voordeur leiden gebogen betegelde trappen naar beneden naar het niervormige privézwembad en het terras rondom het zwembad met buitendouche. Er is een verhoogd terras boven het privézwembad dat is uitgerust met een Pergola voor schaduw, ideaal om buiten te dineren. Een deur naast de oprit geeft toegang tot een groot ondergelegen opslaggebied.
  
Deze villa is klaar om in te trekken en zou een mooi vakantiehuis zijn.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: Tbc
Basura (vuilnis): Tbc
Gemeenschapsvergoedingen: Tbc

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief