Grote villa met prachtig uitzicht op zee
Benitachell - Alicante

Ref: 02716M

Details

Plot 987m2

Gebouwd 207m2

Zwembad 8 x 4m Heated, Kidney

Slaapkamers 5

Badkamers 3

Afstand naar het strand 5 mins. Drive

Bekeken Fabulous Sea Views

Oriëntering Oosten

Afstand aan vrije tijd 5 mins. Drive

Kenmerken

 •   Kook jij: 1
 •   Parkeerplaatsen: 2
 •   Afstand naar vliegveld: 85kms
 •   Afstand tot golfterrein: 20 mins. Drive
 •   ADSL
 •   BBQ
 •   Elektrische poorten
 •   haard
 •   Garage
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Leiding Drainage
 •   Douche aan het zwembad
 •   PVC Dubbele beglazing
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   Store / Onderbouw
 •   zomerkeuken
 •   Vloerverwarming

Beschrijving

Villa met vijf slaapkamers en prachtig zeezicht te koop in Cumbre del Sol, Benitatchell. Deze villa met vijf slaapkamers en drie badkamers heeft accommodatie over twee niveaus en wordt momenteel geëxploiteerd als een zeer succesvolle commerciële bed & breakfast.
  
INRICHTING: Entree, hal, woonkamer en eetkamer met houtkachel, volledig ingerichte moderne keuken, hal, slaapkamer met tweepersoonsbed, familiebadkamer, voorraadkast. LAGER NIVEAU: twee slaapkamers, familie badkamer, slaapkamer momenteel in gebruik als een massageruimte, grote opslagruimte. Lager binnenste gang. BUITEN: slaapkamer met tweepersoonsbed met moderne en-suite badkamer, privé zwembad met omringend terras en buitendouche, zomerkeuken, aangelegde tuinen, dubbele garage.
  
ALLE DETAILS
  
Villa met vijf slaapkamers en prachtig zeezicht te koop in Dalias, Cumbre del Sol, Benitatchell. Gelegen op een privé en rustige locatie, deze prachtig gepresenteerde villa biedt een prachtig uitzicht op zee en is niet over het hoofd gezien. De huidige eigenaren exploiteren een zeer succesvolle bed & breakfast commerciële exploitatie van het onroerend goed.
  
Toegang tot het pand vanuit de urbanisatie straat is via een voetgangersingang of omhoog en over elektrische voertuigen poort die open op een verharde pad weg en stappen die leiden naar beneden naar de veranda en de voordeur die wordt beschermd door een glazen reja en opent in een entreehal met de familie badkamer met douche aan de linkerkant met moderne inloopdouche en een wasmachine. Aan de rechterkant is de eerste slaapkamer met ingebouwde kasten, warme en koude airconditioning unit en raam met een prachtig uitzicht op zee. Aan de rechterkant is de open woonkamer en keuken. Het eetgedeelte wordt gescheiden van de keuken door een lange ontbijtbar en de keuken is uitgerust met veel basis- en wandmeubels met granieten werkbladen. De loungeruimte is voorzien van een nieuw houtkachel en twee boogramen voor een nog beter uitzicht op zee. Grenzend aan de toegewijde formele eethoek is een patio deur die leidt naar het grote open zon balkon met uitzicht op het zwembad beneden en meer uitstekende uitzicht op zee.
  
Een interne trap leidt naar de lagere accommodatie van een innerlijke hal en twee tweepersoonsslaapkamers, beide met warme en koude airconditioning en ramen die een voortreffelijk zeezicht bieden. Het scheiden van de twee slaapkamers is een volledig betegelde familiebadkamer. Tegenover de familiebadkamer bevindt zich een grote ruimte die door de huidige eigenaars wordt gebruikt als een commerciële massagekamer, die indien nodig gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een extra tweepersoonsslaapkamer. Op dit niveau is er ook een grote kamer die door de huidige eigenaar wordt gebruikt als opslagruimte. Een deur vanuit de binnenste gang leidt naar het privé niervormige zwembad met onderwaterverlichting en een ruim terras bij het zwembad.
  
BUITEN: Het 8 x 4 meter grote niervormige zwembad dat is omgeven door een terras en balustrade, waar rechts een douche aan de rand van het zwembad is. Aan de rechterkant stappen leiden naar de zomerkeuken met pizza-oven en BBQ en een aparte grote slaapkamer met warme en koude airconditioning en een volledig betegelde moderne badkamer met douche. De slaapkamer heeft een groot raam met dubbele beglazing en biedt een uitstekend uitzicht op zee.
  
& nbsp; Een pad grenzend aan de kant van het zwembad leidt rond het pand en de onderhoudsvriendelijke tuinen
Deze villa is echt goed gepresenteerd, in uitstekende decoratieve orde en geniet van een prachtig uitzicht op zee, niet overkeken en ligt op slechts een paar minuten rijden naar de lokale voorzieningen, waaronder een supermarkt, een populair restaurant en een apotheek.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: Tbc
Basura (vuilnis): 110.00
Gemeenschapsvergoedingen: n/a

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief