Villa met zeezicht op rustige locatie
Benitachell - Alicante

Ref: 02761M

Details

Plot 826m2

Gebouwd 198m2

Zwembad 9.5 x 4m Roman

Slaapkamers 3

Badkamers 4

Toiletten 1

Afstand naar het strand 10 min. Drive

Bekeken Sea

Oriëntering Zuidoosten

Afstand aan vrije tijd 5 mins. Drive

Kenmerken

 •   Kook jij: 1
 •   Parkeerplaatsen: 4
 •   Afstand naar vliegveld: 85kms
 •   Afstand tot golfterrein: 5kms
 •   ADSL
 •   Dubbel glas
 •   pad
 •   haard
 •   Centrale verwarming op gas
 •   Leiding Drainage
 •   mosquiteras
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Benitachell ligt aan de rustige ontwikkeling van Los Molinos en is deze goed ingerichte villa met drie slaapkamers die een prachtig uitzicht op de vallei biedt en profiteert van de bouw op een vlak perceel zonder trappen.
  
INRICHTING:
LAGER NIVEAU .: Entree, hal, eetkamer keuken, grote slaapkamer met inbouwkasten en badkamer, twee slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en een met en-suite, familie badkamer, bijkeuken en berging. HOOG NIVEAU: Woonkamer en eetkamer, kitchenette en gastentoilet. BUITEN: 8x4m zwembad, entree veranda, overdekte naya, oprit en voor-, zij- en achtertuin.
  
ALLE DETAILS
  
Deze villa is gelegen in de rustige residentiële ontwikkeling van Los Molinos, Benitachell. Het heeft een rustige ligging en beschikt over drie slaapkamers en drie badkamers.
  
Deze villa is aan de kant van de weg bereikbaar via een glijdende poort voor voertuigen die uitkomt op een lange verharde oprit die groot genoeg is voor vier voertuigen. Een weg leidt rond het bezit naar de voorportiek met een rejapoort die een voordeur met zijvensters beschermt. De voordeur komt uit in een ruime betegelde hal, aan de rechterkant leidt een boog naar de eerste slaapkamer met ingebouwde kasten, een plafondventilator en een verwarmingsradiator. Aan de linkerkant is de tweede slaapkamer met ingebouwde kasten, plafondventilator en verwarming. De tweede slaapkamer heeft een volledig betegelde doucheruimte. Het scheiden van de twee doubles is een volledig betegelde familiebadkamer met bad en aparte douche. Een verdere deur van de hal leidt naar de grote slaapkamer met ingebouwde kasten, plafondventilator en verwarming radiator. De grote slaapkamer heeft een volledig betegelde doucheruimte met een eigen badkamer. Een boog aan de linkerkant van de hal is de eetkeuken en aan de rechterkant is een handige trapkast onder de trap en aan de linkerkant een bijkeuken met wasmachine, droger en grote koelkast met vriesvak. De woonkeuken is een superruimte voor een informeel diner en een gezellige bank voor de tv is een ideale plek om te genieten van een kopje koffie. De keuken heeft veel basis- en bovenkasten met marmeren werkbladen en bevat een oven, gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak en vaatwasser. Dubbele patiodeuren van de woonkeuken leiden naar de overdekte naya met het privézwembad erachter. Een trap leidt naar het bovenste niveau en de open lounge en eetkamer met handige kitchenette. Er zijn dubbele deuren vanuit de lounge eetkamer die uitkomen op een omhullend balkon met een prachtig uitzicht op zee en de vallei. Ook op dit niveau is een handige gastentoilet. BUITEN: van de kant van de weg is er een oprijlaan die voertuigen toegang geeft tot de oprit en er is voldoende parkeergelegenheid voor ten minste vier voertuigen. Vanaf de oprijlaan loopt een pad rond het pand en leidt naar de zijkant van het pand en het zwembadterras en 8x 4 privézwembad met groot terras bij het zwembad

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: Tbc
Basura (vuilnis): Tbc

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief