Villa met zeezicht op rustige locatie
Benitachell - Alicante

Ref: 02761M

Details

Plot 826m2

Gebouwd 198m2

Zwembad 9.5 x 4m Roman

Slaapkamers 3

Badkamers 4

Toiletten 1

Afstand naar het strand 10 min. Drive

Bekeken Sea

Oriëntering Zuidoosten

Afstand aan vrije tijd 5 mins. Drive

Kenmerken

 •   Kook jij: 1
 •   Parkeerplaatsen: 4
 •   Afstand naar vliegveld: 85kms
 •   Afstand tot golfterrein: 5kms
 •   ADSL
 •   Dubbel glas
 •   pad
 •   haard
 •   Centrale verwarming op gas
 •   Leiding Drainage
 •   mosquiteras
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Benitachell ligt aan de rustige ontwikkeling van Los Molinos en is deze goed ingerichte villa met drie slaapkamers die een prachtig uitzicht op de vallei biedt en profiteert van de bouw op een vlak perceel zonder trappen.
  
INRICHTING:
LAGER NIVEAU .: Entree, hal, eetkamer keuken, grote slaapkamer met inbouwkasten en badkamer, twee slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en een met en-suite, familie badkamer, bijkeuken en berging. HOOG NIVEAU: Woonkamer en eetkamer, kitchenette en gastentoilet. BUITEN: 8x4m zwembad, entree veranda, overdekte naya, oprit en voor-, zij- en achtertuin.
  
ALLE DETAILS
  
Deze villa is gelegen in de rustige residentiële ontwikkeling van Los Molinos, Benitachell. Het heeft een rustige ligging en beschikt over drie slaapkamers en drie badkamers.
  
Deze villa is aan de kant van de weg bereikbaar via een glijdende poort voor voertuigen die uitkomt op een lange verharde oprit die groot genoeg is voor vier voertuigen. Een weg leidt rond het bezit naar de voorportiek met een rejapoort die een voordeur met zijvensters beschermt. De voordeur komt uit in een ruime betegelde hal, aan de rechterkant leidt een boog naar de eerste slaapkamer met ingebouwde kasten, een plafondventilator en een verwarmingsradiator. Aan de linkerkant is de tweede slaapkamer met ingebouwde kasten, plafondventilator en verwarming. De tweede slaapkamer heeft een volledig betegelde doucheruimte. Het scheiden van de twee doubles is een volledig betegelde familiebadkamer met bad en aparte douche. Een verdere deur van de hal leidt naar de grote slaapkamer met ingebouwde kasten, plafondventilator en verwarming radiator. De grote slaapkamer heeft een volledig betegelde doucheruimte met een eigen badkamer. Een boog aan de linkerkant van de hal is de eetkeuken en aan de rechterkant is een handige trapkast onder de trap en aan de linkerkant een bijkeuken met wasmachine, droger en grote koelkast met vriesvak. De woonkeuken is een superruimte voor een informeel diner en een gezellige bank voor de tv is een ideale plek om te genieten van een kopje koffie. De keuken heeft veel basis- en bovenkasten met marmeren werkbladen en bevat een oven, gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak en vaatwasser. Dubbele patiodeuren van de woonkeuken leiden naar de overdekte naya met het privézwembad erachter. Een trap leidt naar het bovenste niveau en de open lounge en eetkamer met handige kitchenette. Er zijn dubbele deuren vanuit de lounge eetkamer die uitkomen op een omhullend balkon met een prachtig uitzicht op zee en de vallei. Ook op dit niveau is een handige gastentoilet. BUITEN: van de kant van de weg is er een oprijlaan die voertuigen toegang geeft tot de oprit en er is voldoende parkeergelegenheid voor ten minste vier voertuigen. Vanaf de oprijlaan loopt een pad rond het pand en leidt naar de zijkant van het pand en het zwembadterras en 8x 4 privézwembad met groot terras bij het zwembad

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: Tbc
Basura (vuilnis): Tbc

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief