Villa met 4 Slaapkamers en Karakter
Moraira - Alicante

Ref: 02759M

Details

Plot 938m2

Gebouwd 168m2

Zwembad 6 x4m Rectangular

Slaapkamers 4

Badkamers 4

Afstand naar het strand 5 mins. Walk

Bekeken Open to Moraira

Oriëntering Zuiden

Afstand aan vrije tijd 5 mins. Walk

Kenmerken

 •   Parkeerplaatsen: 4
 •   Afstand naar vliegveld: 1 hr 15 mins. Drive
 •   Afstand tot golfterrein: 30 mins. Walk
 •   ADSL
 •   BBQ
 •   Plafondventilator
 •   Centrale verwarming
 •   Dubbel glas
 •   pad
 •   Elektrische poorten
 •   haard
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Douche aan het zwembad
 •   SAT.TV
 •   Beveiliging Verlichting
 •   Septic tank
 •   Solarium
 •   zuiden
 •   Store / Onderbouw
 •   zomerkeuken

Beschrijving

Gelegen aan het einde van een doodlopende straat in een rustige woonwijk van Cap Blanc in Moraira is deze villa met vier slaapkamers, vier badkamers villa.
  
ACCOMMODATIE: Entree, hal, woonkamer, eetkamer, keuken, drie tweepersoons slaapkamers allen met eigen badkamer, serre. BUITEN: aparte slaapkamer met en-suite, 6 x 4 m prive-zwembad, zwembad douche, terras bij het zwembad, chiringuito, zomerkeuken, bijkeuken, zomerhuis en oprit.
  
ALLE DETAILS
  
Deze villa ligt aan het einde van een doodlopende weg en is gestapeld met tassen van karakter en charme. Het pand is toegankelijk via een voetgangershek of een elektrisch voertuighek dat uitkomt op een grindpad dat langs een houten zomerhuis naar de voorkant van het pand loopt. Een grote sierlijke houten deur opent naar een hal met wandlamp en radiator. Aan de linkerkant zijn twee ruime tweepersoons slaapkamers beide met en-suite badkamer met douche. Aan de rechterkant is een gedeeltelijk glazen deur die uitkomt in de ruime woonkamer met plafondventilator, warme en koude airconditioning unit en een krachtige pelletbrander die wordt gebruikt om alle centrale verwarming radiatoren in het pand te verwarmen. Een paar treden van de woonkamer leiden naar een gemoderniseerde keuken met grijze leistenen vloer en veel base- en wall-units met formica-werkbladen. De keuken heeft een warme en koude airconditioning unit, rvs spoelbak en afdruiprek, oven, magnetron, gaskookplaat, roestvrij afzuigkap, vaatwasser en een dubbele deur koelkast met vriesvak met ijsblokjesmachine. De achterzijde van de keuken biedt toegang tot een volledig glazen serre die door de huidige eigenaar wordt gebruikt als eetkamer. Een deur van de serre leidt naar een terras aan de achterkant en een houten chiruinguita met een prachtig open uitzicht op de vallei. Grenzend aan de chiringuita is nog een zithoek onder een pergola ideaal om buiten te dineren. Een half glazen deur aan de zijkant van de keuken leidt naar de derde slaapkamer met ingebouwde kasten en een eigen badkamer met douche. Er is een deur vanuit de tweepersoonsslaapkamer die direct naar buiten leidt naar het achterterras, waar de trap leidt naar het lagere gedeelte van de onderhoudsvriendelijke tuin en een gigantisch schaakbord en een nutsbedrijf. Spiraalvormige trappen aan de zijkant van het pand leiden naar het daksolarium en toegang tot de zonnepanelen met uitzicht op Moraira en El Portet in de verte.
  
BUITEN: Aan de rechterkant van de voordeur is de vierde slaapkamer met en-suite badkamer met douche. Het privézwembad van 6m x 4m wordt omgeven door een bovenste en onderste zonneterras. Grenzend aan het zwembad is een handige buitendouche en verdere zitjes. Door de grind oprit is een zomerkeuken en stappen naar het onderste deel van de tuin en een bijkeuken met wasmachine en droger. Deze villa zit boordevol karakter en is een zeer individuele woning die een perfecte woning zou zijn voor permanente bewoning of vakantie en heeft ook een enorm verhuurpotentieel. Gezien zijn gewaardeerde locatie en uitzicht, wordt een vroege inspectie sterk aanbevolen.

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief