Prachtige unieke nieuwbouw
Javea - Alicante

Ref: 02742J
Zeezicht

Details

Bouwgrond 1.000m2

Gebouwd 140m2

Zwembad Yes

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Toiletten 1

Afstand naar het strand 3 kms

Bekeken Sea and Mountain

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 3 kms

Kenmerken

  •   Keukens: 1
  •   Parkeerplaatsen: 2
  •   Afstand naar vliegveld: 85kms
  •   Afstand tot golfterrein: 5 kms
  •   Leiding Drainage
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Deze prachtige villa met drie slaapkamers brengt het concept van moderne luxe naar een nieuw niveau. Met panoramisch uitzicht op zee en de bergen profiteert deze villa van de beste kwaliteit constructie en exclusieve afwerkingen.
  
ACCOMMODATIE: Zitkamer / eetkamer, Amerikaanse keuken, drie slaapkamers, twee badkamers, gast w.c., carport (2 auto's), tuin.
  
ALLE DETAILS
  
Mooie design villa in Monte Olimpo op slechts 7 minuten van het zandstrand van Javea. De urbanisatie is een van de modernste in Javea en heeft een perfecte infrastructuur, inclusief riolering, hoofdgas, alle kabels ondergronds, ook straatverlichting. Het perceel van 1000 m2 is volledig vlak en de villa is volledig georiënteerd op het zuiden om het aantal zonuren gedurende het hele jaar te maximaliseren. De villa is ontworpen op een verdieping voor een comfortabel leven met een grote slaapkamer met badkamer en-suite en directe toegang tot het zwembad en twee slaapkamers met een gedeelde badkamer. Een grote leefruimte met open keuken en ook directe toegang tot de terrassen en het zwembad maakt het heel gemakkelijk om van deze villa te genieten. Achter de keuken vinden we een opslag en een wasserette. De grote terrassen en het privézwembad nodigen u uit om te genieten van de Spaanse manier van leven.Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief