Moderne luxueuze villa met zeezicht
Moraira - Alicante

Ref: 02794M

Details

Bouwgrond 851m2

Gebouwd 403m2

Zwembad Infinity

Slaapkamers 4

Badkamers 5

Afstand naar het strand 50 metres

Bekeken Sea

Afstand naar vrije tijd 5 mins Walk

Kenmerken

  •   Keukens: 1
  •   Parkeerplaatsen: 2
  •   Afstand naar vliegveld: 85kms
  •   Alarm
  •   Home Control System
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Persianas
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Deze moderne, luxe villa met vier slaapkamers ligt in het exclusieve gedeelte van El Portet in Moraira, op slechts 50 meter van het prachtige strand, heeft een prachtig uitzicht op zee en is klaar voor gebruik.
  
ACCOMMODATIE: Zitkamer / eetkamer / keuken, vier slaapkamers, vier badkamers, ontspanningsruimte, wasruimte, binnenplaats. BUITEN: Garage voor twee auto's, 9 x 3.5m infinity pool, terras.
  
ALLE DETAILS
  
Vrijstaande nieuwe luxe villa met vier slaapkamers en zwembad gelegen in de exclusieve wijk El Portet in Moraira is nu klaar voor bewoning en is ontworpen om optimaal te genieten van het prachtige uitzicht op zee.
  
De villa is verdeeld in twee zones, een'night zone' met de slaapkamers en badkamers en een'day zone' voor de open lounge, eetkamer en keuken. Gebouwd over drie niveaus met een interne trap, een overloopzwembad, een terras en een binnenplaats. De keukens en badkamers zijn volledig uitgerust.
  
Het perceel is volledig ommuurd voor extra privacy.
  
De garage is ruim genoeg voor twee auto's, heeft een afstandsbediening en is verbonden met het huis met een veiligheidsdeur.
  
Dit is een prachtig pand met hoogwaardige materialen op een van de beste locaties in de omgeving.Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief