Luxe moderne villa
Moraira - Alicante

Ref: 02799M
Zeezicht

Details

Bouwgrond 800m2

Gebouwd 290m2

Zwembad Infinity

Slaapkamers 4

Badkamers 4

Afstand naar het strand 5 Mins. Drive

Bekeken Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 3 Mins. Drive

Kenmerken

  •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins. Drive
  •   Automatische irrigatie
  •   BBQ
  •   Elektrische poorten
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Leiding Drainage
  •   Nieuw gebouw
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   Store / Onderbouw
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Prachtig vier slaapkamer villa project te koop gelegen in El Tesoro (Sisca), Moraira op loopafstand van lokale voorzieningen.
  
ACCOMMODATIE: Woonkamer, keuken, vier slaapkamers, vier badkamers, wasruimte, berging. BUITEN: Terrassen, overloopzwembad, tuin
  
ALLE DETAILS
  
Gelegen op deze fantastische nieuwe ontwikkeling in El Tesoro (Sisca) in Moraira, heeft dit luxe project vier slaapkamers en vier badkamers.
  
Een prachtig project om een luxe en moderne villa te bouwen met een panoramisch uitzicht op zee in "EL TESORO" - de modernste urbanisatie van Moraira. EL TESORO heeft moderne infrastructuur zoals brede verharde wegen, trottoirs, groene gebieden, riolering, straatverlichting, ondergrondse kabels, aansluitingen voor gas - water en elektriciteit, centrale brievenbus en een recyclingpunt. EL TESORO ligt op 5 minuten rijden van Moraira en de stranden en op loopafstand van een aantal winkels en restaurants in het commerciële centrum van Tabaira. & nbsp; Dit verbluffende project wordt gebouwd op een redelijk vlak perceel op het zuiden met panoramisch uitzicht op zee. & nbsp; Het project is ontworpen door Dilitec Architecture Studio uit Valencia en zal worden gebouwd met behulp van de nieuwste bouwtechnieken en hoogwaardige materialen en fittingen. & nbsp; Het showhuis kan worden bekeken. & nbsp;
Buiten, een groot terras om te zonnebaden rond het overloopzwembad en mediterrane tuinen met irrigatiesysteem. Er is de mogelijkheid om de kelderverdieping te ontwikkelen, met een dubbele garage, technische ruimte en verdere mogelijkheden voor een thuisbioscoop of fitnessruimte voor een extra prijs.
Andere hoogtepunten zijn een berging, een buiten WC, een wasruimte en een waterval naast de hoofdingang.
Absoluut een unieke en goed doordachte villa voor degenen die alleen het beste wensen.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS