Prachtig uniek nieuwbouw
Javea - Alicante

Ref: 02734J
Zeezicht

Details

Bouwgrond 2.000m2

Gebouwd 475m2

Zwembad 14 x 6m Infinity plus Heated Indoor Pool

Slaapkamers 4

Badkamers 6

Afstand naar het strand 1 km

Bekeken Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 1 km

Kenmerken

  •   Keukens: 1
  •   Inloopkasten: 4
  •   Parkeerplaatsen: 2
  •   Afstand naar vliegveld: 85 kms
  •   Alarm
  •   BBQ
  •   Centrale verwarming
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Dit elegante project te koop is gelegen in het gebied van Cap San Anton, in de badplaats Javea. Het prachtige perceel van 2000 m2 ligt boven de haven en wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze gebieden van de Costa Blanca. Deze moderne villa heeft een totale oppervlakte van 475m2. Op het zuiden gelegen, zodat we kunnen genieten van de beste uitzichten.

Bij het betreden van het huis biedt de inkomhal ons een prachtig uitzicht op zee . Op deze verdieping is er parkeergelegenheid voor twee auto's, het trappenhuis en een lift waarmee we het huis kunnen betreden.

Op de eerste verdieping van het huis vinden we de rust van de slaapkamers met in totaal 4 slaapkamers. Alle kamers hebben een grote eigen badkamer, ingebouwde kasten en een bevoorrecht uitzicht op zee. Drie van de slaapkamers hebben ook onafhankelijke toegang tot hun eigen terrassen.

Op de begane grond van de woning gaan we een luxe woonkamer van 150 m2 binnen. Hierdoor hebben we toegang tot het grote terras. Aan het einde bevindt zich een Infinity pool van 14 x 6. Ook op deze verdieping bevindt zich een luxe design keuken met de nieuwste apparatuur.

Op de onderste verdieping van de Villa bevindt zich het recreatiegebied. Hier is er een privé- spa waar u kunt ontspannen, een verwarmd binnenzwembad en toegang tot een prachtig terras.

De buitenruimtes hebben een uniek ontwerp met een verscheidenheid aan texturen, materialen en vegetatie die de schoonheid van de omgeving omlijsten en versterken.

De villa is ontworpen met hoge kwaliteitsnormen door gebruik te maken van de beste materialen en zijn hoogwaardige Porcelanosa-afwerkingen.

Het huis heeft ook een domoticasysteem en geïntegreerde bediening, automatische zonwering, vloerverwarming, airconditioning, timmerwerk met dubbele beglazing en ook is er een systeem van binnenbeveiligingsalarm en toegangscontrole geïnstalleerd.

Het voordeel van dit project is het bouwen van de villa van uw dromen en het creëren van een unieke omgeving die aan uw behoeften voldoet in een goede buurt van JaveaEnergy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS