Opgewaardeerde villa met fantastisch uitzicht op zee
Benissa Costa - Alicante

Ref: 02809B

Details

Bouwgrond 765m2

Gebouwd 159m2

Zwembad 10 x 5m Rectangle

Slaapkamers 4

Badkamers 4

Afstand naar het strand 10 mins Drive

Bekeken Sea & Valley

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 mins. Drive

Kenmerken

 •   Keukens: 1
 •   Parkeerplaatsen: 2
 •   Afstand naar vliegveld: 60 minutes drive
 •   Afstand tot golfterrein: 10 minutes drive
 •   ADSL
 •   Aluminium Dubbele beglazing
 •   BBQ
 •   Carport
 •   haard
 •   Warm en koud airconditioning
 •   mosquiteras
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   Septic tank
 •   Store / Onderbouw
 •   Houtkachel

Beschrijving

Deze opgewaardeerde villa met vier slaapkamers in Montemar, Benissa Costa, ligt op een verhoogd perceel en biedt een panoramisch uitzicht op de zee en de Peñon de Ifach. Deze aanzienlijke woning heeft een zuidelijk aspect met de accommodatie verdeeld over twee niveaus.
  
ACCOMMODATIE: HOOG NIVEAU: Lounge, formele eetkamer, keuken, familie badkamer en hal. Interne trap naar lager niveau: hoofdslaapkamer met en-suite badkamer met douche, een tweepersoons slaapkamer met en-suite badkamer met douche, twee slaapkamers, twee familie badkamers met douche, lagere innerlijke gang en deur naar BUITEN: overdekte nayas, 10 x 5 m privé zwembad, terras, carport, voor-, zij- en lager gelegen tuinen.
  
ALLE DETAILS
  
Benissa Costa is gelegen op een verhoogd perceel in Montemar, deze opgewaardeerde villa met vier slaapkamers en de accommodatie is verdeeld over twee niveaus. De villa heeft een prachtig uitzicht over de kustlijn van Benissa Costa naar de Peñon de Ifach. Aan de kant van de weg leidt een carport voor twee voertuigen naar een ijzeren hek en gaat naar de voordeur op de bovenste verdieping. De voordeur komt uit in een hal waar links een volledig betegelde familiebadkamer is. Aan de rechterkant van de familie badkamer is een grote volledig ingerichte moderne keuken. De keuken en de formele eetzaal zijn gescheiden door een ontbijtbar. De formele eetkamer heeft openslaande deuren naar de open Naya, ideaal om buiten te dineren.
  
Grenzend aan de keuken is de grote woonkamer met open haard en houtkachel en dubbele deuren naar de open Naya met een spectaculair uitzicht op zee. Aan de linkerkant van de hal is een interne trap die naar beneden leidt naar de slaapgelegenheid op het lagere niveau. Aan het einde van de binnenste hal is de grote slaapkamer met een volledig betegelde en-suite badkamer met douche, aan de linkerkant is nog een tweepersoons slaapkamer met een volledig betegelde en-suite badkamer met douche en nog eens twee slaapkamers die een familie delen badkamer. Alle slaapkamers hebben de luxe van warme en koude airconditioning en ingebouwde kasten.
  
Een deur vanaf het lagere niveau biedt toegang tot een externe trap die leidt naar het privézwembad van 10 x 5 meter en het omliggende terras bij het zwembad, voor nog meer geweldige uitzichten op zee. Er is een verhoogd zonneterras boven het privézwembad dat een perfecte plek is om buiten te dineren of een drankje in de zon te drinken.
  
Dit is een groot, klaar voor de sleutel die een substantieel financieel rendement zou opleveren voor vakantieverhuur op korte termijn, maar zou ook geschikt zijn voor een gezin dat op zoek is naar een aanzienlijke vakantie of een permanent huis.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 685
Basura (vuilnis): 125.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief