Gekoppelde villa met twee slaapkamers
Moraira - Alicante

Ref: 02810M

Details

Bouwgrond 290m2

Gebouwd 103m2

Zwembad Communal

Slaapkamers 2

Badkamers 2

Afstand naar het strand 22 min walk

Bekeken Sea

Oriëntering Zuidoosten

Afstand naar vrije tijd 10 min walk

Kenmerken

  •   Aluminium Dubbele beglazing
  •   Plafondventilator
  •   haard
  •   mosquiteras
  •   Persianas
  •   Rejas
  •   SAT.TV
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Deze mooie, geschakelde villa ligt aan de benedenzijde van La Sabatera en op slechts een paar minuten lopen van het stadscentrum van Moraira.
  
Deze gezellige accommodatie heeft de accommodaties verdeeld over twee niveaus en is overal voorzien van aluminium dubbele beglazing.
INRICHTING: BOVENNIVEAU: Inkomhal, keuken keuken, salon en eetgedeelte, overdekte naya, zonbalkon. LAGER NIVEAU: Zeer grote slaapkamer met en-suite badkamer en inbouwkasten, tweede slaapkamer met inbouwkasten, familie badkamer met douche en binnenste gang BUITEN: Beglaasde naya, Sun balkon, lager zonneterras, off-road parking, gemeenschappelijk zwembad.
  
ALLE DETAILS
  
Deze mooie villa met twee slaapkamers ligt aan het einde van de gewilde woonwijk van La Sabatera, letterlijk op slechts een paar minuten lopen van alle bars en restaurants van Moraira.
  
Vanaf de weg leidt een oprijlaan met dubbele breedte naar een reja die de naya beschermt en de Castiliaanse deur aan de voorzijde die uitkomt in de hal, aan de rechterkant is de open lounge / eetkamer en de kombuiskeuken. De lounge is uitgerust met een plafondventilator en een open haard met bakstenen omlijsting, de keuken in de keuken is gescheiden van de eetkamer door een ontbijtbar en heeft twee dubbele ramen die getuigen van de tuin en het gemeenschappelijke zwembad.
  
De gezellige lounge heeft glazen Franse deuren die toegang geven tot de kleine glazen naya, de glazen naya is een ideale plek om buiten te dineren en heeft verder uitzicht op de woning. Een grote schuifdeur vanaf de naya biedt toegang tot het balkon met dubbele breedte van de zon.
  
Vanuit de hal leidt een trap naar het lagere niveau en de slaapgelegenheid. Aan de voet van de trap is de binnenste gang waar links een tweepersoons slaapkamer is met ingebouwde kasten en een raam met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Aan de linkerkant is de volledig betegelde familie badkamer met douche en tegenover is de zeer grote slaapkamer met en-suite badkamer en ingebouwde kasten.
  
De hoofdslaapkamer heeft openslaande deuren naar een trap die leidt naar de op het zuidoosten gelegen lagere patio met grote barbecue en een terras om buiten te dineren.
  
Dit is een vrij kleine woning die met een bescheiden investering een goede blokkering kan bieden en een vakantiehuis kan verlaten of een uitstekend financieel rendement kan opleveren bij vakantieverblijven van korte duur.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 281
Basura (vuilnis): 165
Gemeenschapsvergoedingen: 965

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS