Grote villa met uitzicht op zee
Moraira - Benitachell - Alicante

Ref: 02820M

Details

Bouwgrond 927m2

Gebouwd 291m2

Zwembad 10 x5m Rectangular

Slaapkamers 4

Badkamers 2

Afstand naar het strand 10 mins Drive

Bekeken SEA VIEWS

Oriëntering Zuidoosten

Afstand naar vrije tijd 5 mins. Drive

Kenmerken

 •   ADSL
 •   BBQ
 •   pad
 •   haard
 •   Garage
 •   Centrale verwarming op gas
 •   Leiding Drainage
 •   mosquiteras
 •   Persianas
 •   Douche aan het zwembad
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   zomerkeuken
 •   Telefoon

Beschrijving

Deze grote villa met uitzicht op zee heeft vier tweepersoonsslaapkamers verdeeld over twee niveaus en een groot privézwembad.
  
ACCOMMODATIE: HOOG NIVEAU. Open lounge / eetkamer met open haard, keuken, twee slaapkamers, beide met ingebouwde kasten, badkamer voor de gasten, familie badkamer met douche, grote overdekte naya met barbecue en innerlijke gang. LAGER NIVEAU. Twee dubbele slaapkamers, beide met ingebouwde kasten, familie badkamer met douche en grote berging. BUITEN: 10 x 5 privé-zwembad, zonneterras, zomerkeuken, oprit, inpandige garage, onderhoudsarme tuinen.
  
ALLE DETAILS
  
Deze woning is gelegen op een groot hoekperceel dichtbij alle voorzieningen in Cumbre del Sol. Ingang van het perceel is vanaf een zij-ingang met smeedijzeren poorten die uitkomt op een grote verharde oprijlaan die leidt naar de inpandige garage. Stappen aan de zijkant van de garage leiden naar het grote privézwembad van 10 x 5 en het grote terras bij het zwembad met douche aan het zwembad. Ononderbroken goed uitzicht op zee kan ook worden genoten vanaf het grote terras bij het zwembad. Grenzend aan het terras bij het zwembad is een overdekte naya en de voordeur naar de lagere accommodatie van twee grote slaapkamers, beide met ingebouwde kasten. Het scheiden van de twee grote slaapkamers is een familie badkamer met douche en een aparte grote berging.
  
Trappen langs de zijkant van het pand vanuit de garage leiden naar een grote overdekte naya met balkenplafond, ingebouwde barbecue en verder een goed uitzicht op de Middellandse Zee. Een semi-glazen voordeur komt uit in de hal, aan de linkerkant is de open lounge / eetkamer en keuken met balkenplafonds, houtkachel met open haard. Een boog en een ontbijtbar leiden naar de keuken, met balkenplafond, muur- en onderkasten, marmeren werkbladen en een achterdeur naar de zomerkeuken
  
Vanuit de hal aan de linkerkant is een gastentoilet en een familie badkamer met douche. Aan de rechterkant is een verdere twee slaapkamers, beide met ingebouwde kasten.
  

  
BUITEN, de eigenschap profiteert van een 10 x 5 meter prive-zwembad en is omgeven door onderhoudsvriendelijke tuinen, er is een inpandige garage en een verdere rit voor extra parkeren aan de onderkant van het pand.
  

  
Deze eigenschap vereist enige verstandige modernisering en upgrade, maar kan een leeg canvas zijn om een echt mooi vakantiehuis te creëren of een woning voor permanente bewoning met een goed uitzicht op zee vanaf zowel de bovenste als onderste niveaus. Het grote hoekperceel ligt op het zuidoosten en kan worden getransformeerd om een zeer gewilde woning te creëren. Een vroege bezichtiging wordt ten zeerste aanbevolen om teleurstelling te voorkomen.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief