Gekoppelde villa op geweldige locatie
Moraira - Alicante

Ref: 02859M

Details

Bouwgrond 232m2

Gebouwd m2

Zwembad Communal

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 15 Mins. Walk

Bekeken Valley

Oriëntering Southwest

Afstand naar vrije tijd 10 Mins. Walk

Kenmerken

  •   Keukens: 1
  •   Oprit
  •   haard
  •   Warm en koud airconditioning
  •   mosquiteras
  •   Persianas
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   Rejas
  •   SAT.TV
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Deze goed onderhouden bungalow ligt op een geweldige locatie in Pla del Mar, Moraira en biedt drie slaapkamers en toegang tot het gemeenschappelijke zwembad, een barbecue en tennisbanen.

ACCOMMODATIE: keuken, woonkamer, familiebadkamer, binnenhal, twee slaapkamers met airconditioning en inbouwkasten BUITEN: Naya, terras. EXTERNE STAPPEN NAAR OPSLAG HUIDIG GEBRUIKT ALS AFZONDERLIJKE ACCOMMODATIE: Dubbele slaapkamer met airconditioning en inbouwkasten, en-suite, bijkeuken. Tuin, Parkeren, Gemeenschappelijk zwembad, BBQ, Terras.

ALLE DETAILS

Dit is een mooie, goed onderhouden bungalow gelegen in een gewilde urbanisatie in Pla del Mar, Moraira. Slechts een paar minuten lopen van het centrum van Moraira zou deze villa een perfect permanent huis of vakantiehuis zijn.

Parkeren is aan de zijkant van de villa en de toegangsdeur komt uit in de keuken. De keuken is uitgerust met een geïntegreerde gaskookplaat, elektrische oven, magnetron, afzuigkap en heeft marmeren bovenkasten en bovenkasten. Er is een ontbijtbar die de keuken scheidt van de woonkamer met een open haard en een buitendeur naar de glazen afgesloten naya.

Links van de woonkamer is de volledig betegelde familiebadkamer met een wastafelmeubel met wastafel en een spiegel met ingebouwde verlichting, elektrische handdoekradiator, wc en hoekdouche. De binnenste hal leidt naar twee slaapkamers, beide met airconditioning en inbouwkasten.

Vanuit de naya schuifdeuren met dubbele beglazing openen naar het terras met een intrekbare persiana en stappen naar de lagere privétuin en verdere opslag / accommodatie. Op dit niveau is een grote opslagruimte die momenteel wordt gebruikt als een tweepersoons slaapkamer met inbouwkasten en airconditioning, een en-suite die volledig is betegeld en heeft een wc, voetstuk wastafel, spiegelkast en hoekdouche en een ruime bijkeuken, waarin de wasmachine en geeft voldoende extra bergruimte.

De gemeenschappelijke voorzieningen omvatten een zwembad, bbq en tennisbanen, allemaal op korte loopafstand.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 360.53
Basura (vuilnis): 165
Gemeenschapsvergoedingen: 800

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS