Grote Villa in een Rustige Locatie
Moraira - Alicante

Ref: 02871M

Details

Bouwgrond 925m2

Gebouwd 233m2

Zwembad 8 x 4 Kidney

Slaapkamers 6

Badkamers 3

Toiletten 1

Afstand naar het strand 10 Mins. Drive

Bekeken open valley

Oriëntering Zuidoosten

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

  •   Parkeerplaatsen: 5
  •   pad
  •   Warm en koud airconditioning
  •   mosquiteras
  •   Douche aan het zwembad
  •   Rejas
  •   SAT.TV
  •   Beveiliging Verlichting
  •   Septic tank
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Deze grote villa met zes slaapkamers ligt in de woonwijk Fanadix, Moraira en op korte afstand van de lokale voorzieningen. De accommodatie ligt aan het einde van een rustige doodlopende straat, omringd door campo en een prachtig uitzicht op de vallei.
  
ACCOMMODATIE: overdekte naya, lounge en eetkamer, keuken en zes slaapkamers, twee grote slaapkamers met eigen badkamer en air-conditioning, familie badkamer, gastentoilet. BUITEN: zwembad 8 x 4 m, open naya, balkonterras, grote oprit, kleine tuin, vlak perceel.
  
ALLE DETAILS
  
In een mooie woonwijk van Fanadix Moraira, op korte afstand van de lokale voorzieningen, is dit grote huis met zes slaapkamers en de accommodatie verdeeld over twee niveaus op een volledig vlak perceel. Hefpoorten aan de kant van de weg openen naar een grote verharde oprit voldoende voor meerdere voertuigen. De oprijlaan leidt naar een groot betegeld terras rondom het niervormige privézwembad en de grote glazen naya met een prachtig uitzicht op het zwembad en de campo daarachter. Vanuit de overdekte naya opent een voordeur naar een heerlijk ruime loungeruimte en een grote nisruimte voor formeel formeel dineren. Links leidt een boog naar de binnenste gang waar zich de ingerichte keuken bevindt. Tegenover de keuken is een zeer handige volledig betegelde gastentoilet. Gelegen aan het einde van de binnenste hal zijn twee lichte slaapkamers.
  
Vanuit de hoek van de toegewijde formele eethoek leidt een interne trap naar de bovenste slaapgelegenheid met nog twee tweepersoonskamers, beide met inbouwkasten en een moderne volledig betegelde familie-doucheruimte.
Ook op dit niveau zijn twee ruime slaapkamers, beide profiteren van een volledig betegelde en-suite douchekamers ¡en warme en koude air-conditioning unit.
  
BUITEN: een 8 x 4 meter niervormig privé-zwembad, buitendouche en BBQ-ruimte. De woning ligt op een volledig vlak perceel, omringd door een kleine onderhoudsvriendelijke tuin.
Dit is een mooie accommodatie, op een geweldige locatie en klaar om te gaan. Het pand zou ideaal zijn voor permanente bewoning of een superieur vakantiehuis. De huidige eigenaar huurt de woning die in juli en augustus ruim 2500 euro per week genereert.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief