Grote villa met een prachtig uitzicht op zee
Benitachell - Alicante

Ref: 02891M

Details

Bouwgrond 901m2

Gebouwd 355m2

Zwembad 9 x 5 Heated Pool

Slaapkamers 5

Badkamers 2

Afstand naar het strand 5 Mins. Drive

Bekeken Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

 •   Parkeerplaatsen: 3
 •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins. Drive
 •   ADSL
 •   Automatische irrigatie
 •   Plafondventilator
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Leiding Drainage
 •   mosquiteras
 •   Persianas
 •   Douche aan het zwembad
 •   PVC Dubbele beglazing
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   Solarium
 •   zuiden
 •   Store / Onderbouw
 •   Houtkachel

Beschrijving

Deze aanzienlijke woning wordt te koop aangeboden op Kalmias in Cumbre del Sol en is gelegen op een relatief vlak groot perceel. Het pand is liefdevol onderhouden en is in een uitstekende decoratieve volgorde met vijf slaapkamers verdeeld over twee onafhankelijke niveaus
LAGERE ACCOMMODATIE: Woonkamer, eetkamer, keuken, twee slaapkamers met plafondventilatoren, familie badkamer, bijkeuken, hobbyruimte en berging. BOVENSTE ACCOMMODATIE: Woonkamer, eetkamer, keuken, drie tweepersoonsslaapkamers allen met ingebouwde kasten, hal, familie badkamer kamer en glazen naya en zonneterras. BUITEN: 9 x 5m verwarmd zwembad, buitendouche, solarium op het dak, garage, carport, oprit, voor en achter, onderhoudsvriendelijke tuinen.
  
ALLE DETAILS
  
Een grote, goed onderhouden villa wordt te koop aangeboden op Kalmias in Cumbre del Sol, deze aanzienlijke woning heeft twee aparte onafhankelijke woonruimte. De bovenste accommodatie bestaat uit drie slaapkamers met woonkamer, eetkamer en keuken en nog twee slaapkamers met woonkamer, eetkamer en keuken in de lagere accommodatie.
  
Van de rustige residentiële straat poorten open naar de oprit en carport en een aparte garage. Een verhard pad vanaf de parkeerplaats van het voertuig leidt naar de voordeur van de lagere accommodatie, die uitkomt in een grote informele ruimte die is opgezet als de eetkamer met dubbelvouwend glas dat uitkomt op het ruime terras bij het zwembad en het verwarmde privézwembad. Een deur leidt naar de binnenste hal waar rechts een moderne keuken is ingericht met alle apparatuur. Aan de achterzijde van de keuken biedt een deur toegang tot de familie badkamer met douche. Verderop in de binnenste hal leidt naar de grote lounge met een grote bank en een grote pooltafel. Vanuit de woonkamer zijn er twee slaapkamers en een verdere deur die leidt naar een hobbyruimte met een andere deur naar een berging.
  
De bovenste accommodatie is toegankelijk vanaf de oprit en een aparte veranda met voordeur of een wenteltrap vanaf de begane grond die ook toegang biedt tot het daksolarium. De voordeur komt uit in een binnengang waar links een bijzonder ruime familiebadkamer is. Aan de rechterkant is een tweepersoons slaapkamer met ingebouwde kasten en een plafondventilator. Een boog aan het einde van de binnengang biedt toegang tot de open lounge en eetkamer met een moderne, volledig ingerichte keuken. De lounge is uitgerust met een open haard en een warme en koude airconditioning. Een deur van het ding gebied biedt toegang tot de tweede slaapkamer met ingebouwde kasten en een plafondventilator. Dubbele ramen bieden een prachtig uitzicht op de Ifach-rots in Calpe. Deuren van de eetkamer leiden naar een mooie naya die is beglaasd om een informele informele eet- en zithoek te bieden. Een deur van de naya komt uit op een open zonbalkon.
  
Extern zijn de tuinen grind voor eenvoudig onderhoud en beplant met fruitbomen en andere mediterrane planten. Het zwembad en het omliggende terras is onberispelijk en ruim. Er is een handige buitendouche en een deur naar de garage. De wenteltrap leidt naar het daksolarium met toegang tot de dakspecie die indien nodig kan worden ontwikkeld tot een verdere hobbyruimte of gymzaal.
  
Deze prachtige villa profiteert van volledige dubbele beglazing, centrale verwarming, zonne-energie verwarmd zwembad en een bijzonder rustige oriëntatie en toch dicht bij alle voorzieningen. Het pand is het voorwerp geweest van veel opknapwerk en biedt bijzonder ruime accommodatie en zou een luxe permanente familie thuis zijn. Het onroerend goed zou ook een uitzonderlijk hoog financieel rendement opleveren, indien nodig op korte termijn verhuur van vakantiewoningen.Jaarlijkse kosten

Basura (vuilnis): 110.00
Gemeenschapsvergoedingen: 000.00

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS