Exclusieve luxe nieuwbouw met zeezicht
Altea - Alicante

Ref: 02895A

Details

Bouwgrond 2.000m2

Gebouwd 477m2

Zwembad 50m2 Infinity Pool

Slaapkamers 4

Badkamers 4

Toiletten 1

Afstand naar het strand 10 minute Drive

Bekeken Sea Views

Oriëntering Southwest

Afstand naar vrije tijd 10 minute Drive

Kenmerken

  •   Alarm
  •   Centrale verwarming
  •   Dubbel glas
  •   Elektrische poorten
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Leiding Drainage
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Villa Vanessa is een exclusieve luxe villa, gelegen op een indrukwekkende locatie op minder dan 5 minuten rijden van het strand en Altea en op 15 minuten rijden van Calpe. De villa is ontworpen door de architecturale werkplaats Ramón GandiaBrull en is een van de beste voorbeelden van de hedendaagse mediterrane architectuur die een overvloed creëren van geometrie, licht en ruimte. VIEW_In elke kamer is de ingang van het licht geoptimaliseerd om het comfort te maximaliseren. De grote ramen in de woonkamer hebben een open uitzicht op het zwembad en de tuin. Het hele huis is ontworpen om maximale privacy te verkrijgen in de villa, het zwembad en de tuin. De nachtverlichting, ontworpen door Ramón Gandia BrullArquitectos, omvat binnen- en buitenverlichting, perfect geïntegreerd in de esthetiek van het project. ACOUSTICITEIT De akoestische isolatie van de ramen, binnen- en buitenmuren is specifiek bestudeerd om geluidsoverdracht van buitenaf en van een kamer naar een andere te voorkomen.Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS