Prachtig nieuw gebouwd dicht bij de stad
Moraira - Alicante

Ref: 02921M

Details

Bouwgrond 900m2

Gebouwd 300m2

Zwembad

Slaapkamers 3

Badkamers 3

Afstand naar het strand 20 Mins. Walk

Bekeken open Residential

Oriëntering Zuidoosten

Afstand naar vrije tijd 20 Mins. Walk

Kenmerken

 •   Keukens: 1
 •   Inloopkasten: 3
 •   Parkeerplaatsen: 2
 •   Afstand naar vliegveld: 60 minutes drive
 •   Afstand tot golfterrein: 10 minutes drive
 •   Aluminium Dubbele beglazing
 •   Carport
 •   Oprit
 •   Garage
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Leiding Drainage

Beschrijving

Een prachtige nieuwbouw villa op slechts 20 minuten loopafstand van Moraira. Deze moderne nieuwbouw bevindt zich tussen de wijken Cometa en Fanadix in Moraira. Deze accommodatie met 3 slaapkamers en 3 badkamers ligt op een benijdenswaardige locatie aan een rustige weg, op slechts enkele minuten lopen of 3 minuten rijden van alle voorzieningen in Moraira.
  
Het pand is niet over het hoofd gezien, waardoor de eigenaren een hoge mate van privacy hebben, met uitzicht over de eigen tuinen en vallei aan de ene kant, die beschermd land is en daarom niet zal worden gebouwd in de toekomst.
Vanaf het moment dat u door de indrukwekkende hal loopt, zijn de groter dan gemiddelde dimensies van deze eigenschap heel duidelijk. De open woon- en eetkamer komt uit op het zwembad, het terras en de onderhoudstuinen erachter. De andere kant van het huis is een van de 3 dubbele slaapkamers met veel bergruimte en vrij uitzicht over de vallei.
Boven zijn er nog twee tweepersoonsslaapkamers. De master badkamer heeft ruime kledingkasten en grote dubbele deuren naar een balkon met uitzicht op de vallei, evenals het zwembad en de tuinen hieronder. De tweede slaapkamer met en-suite, profiteert ook van dubbele deuren naar een balkon met hetzelfde prachtige uitzicht op de vallei.
  
Een echt hoogtepunt van deze woning is het ongelooflijk grote en veelzijdige souterrain. Over de gehele begane grond kan de kelder worden omgebouwd tot een appartement met 1 of 2 slaapkamers of worden gebruikt om extra woonruimte te creëren, zoals een thuisbioscoop, een fitnessruimte, een speelkamer en een bodega. & nbsp; De kelder heeft 8 ramen op hoog niveau die daglicht en ventilatie mogelijk maken. Een grote dubbele garage voor twee voertuigen.
  
Andere belangrijke kenmerken zijn onder andere warme en koude airconditioning in alle kamers, een op zonne-energie werkende warmtepomp met warm water voor warm water, vloerverwarming en zwembadverwarming en hoogwaardig aluminium dubbel glas met warmtewerende Sol Guard-beglazing. Er is een prachtig privézwembad van 8 x 4 meter met gemakkelijk te installeren infrastructuur voor verwarming. Op dit moment kan de koper samen met de constructeur beslissen over de uiteindelijke specificatie, inclusief keuken- / badkamerfittingen en -tegels. Het project is gepland voor voltooiing in ongeveer juli 2019.Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS