Gezellige villa met gemeenschappelijk zwembad
Benitachell - Alicante

Ref: 02922M

Details

Bouwgrond 355m2

Gebouwd 108m2

Zwembad Communal Pool

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 5 Mins. Drive

Bekeken Some sea

Oriëntering Oosten

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

  •   Oprit
  •   Warm en koud airconditioning
  •   mosquiteras
  •   Centrale verwarming op olie
  •   Persianas
  •   Rejas
  •   SAT.TV
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Deze gezellige vrijstaande villa ligt in Pueblo del Mar, Cumbre del Sol, Benitachell, en heeft twee slaapkamers op de bovenste hoofdaccommodatie met een onafhankelijk appartement met een slaapkamer beneden.
  
De villa staat op een hoekperceel, zeer dicht bij het grote gemeenschappelijke zwembad en heeft een eigen tuin.
  
ACCOMMODATIE: Innerlijke gang, keuken, woonkamer, twee slaapkamers, beide met inbouwkasten, familie badkamer. Lager appartement, woonkamer / keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed met en-suite badkamer met douche.
  
BUITEN: oprit, overdekte naya, terras, voor-, zij- en achtertuinen.
  
ALLE DETAILS
  
Deze gezellige vrijstaande villa, die uitzonderlijk goed is onderhouden en wordt aangeboden voor onmiddellijke verkoop ongemeubileerd in Pueblo del Mar, Benitachell. Het pand heeft accommodatie verdeeld over twee onafhankelijke niveaus en ligt op een minuut lopen naar het grote gemeenschappelijke zwembad. Aan de onderkant van het pand is een verharde carport met trappen naar een reja die de voordeur beschermt. De voordeur komt uit in een hal waar zich rechts twee slaapkamers bevinden, beide met inbouwkasten. Een tweepersoonsslaapkamer heeft een warme en koude airconditioning. Aan de linkerkant is de volledig betegelde familie badkamer met een wasmachine en aan het einde van de gang is de compacte keuken. Een grote boog met een houten ontbijtbar scheidt de volledig ingerichte keuken met vaatwasser uit de ruime woonkamer, die een heel mooi uitzicht op zee biedt. Een deur vanuit de woonkamer biedt toegang tot een overdekte naya en een zonbalkon en een tuinterras, de perfecte plek om buiten te dineren. De naja heeft het extra voordeel van een luifel voor schaduw van de hete zomerzon. Een pad vanaf de oprijlaan leidt langs de zijkant van het pand naar een deur die toegang biedt tot het lager gelegen zelfstandige appartement met één slaapkamer. De deur komt uit in een open woonkamer en keuken met een bijzonder ruime aparte slaapkamer met tweepersoonsbed en een volledig betegelde doucheruimte met een eigen badkamer.
  
Het pand ligt buitengewoon goed op het hoekperceel en heeft aangename volwassen onderhoudsvriendelijke tuinen. Deze mooie villa zou een ideaal vakantiehuis zijn, maar is ook groot genoeg om permanent te wonen. Voor iedereen die een extra inkomstenstroom nodig heeft, is er de mogelijkheid om het onderste appartement te verhuren met behoud van de residentie van de bovenste accommodatie. Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolen.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 343
Basura (vuilnis): 110
Gemeenschapsvergoedingen: 196

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS