Geweldige traditionele frontlinie
Moraira - Alicante

Ref: 02908M

Details

Bouwgrond 2.409m2

Gebouwd 238m2

Zwembad No

Slaapkamers 5

Badkamers 3

Afstand naar het strand 2 Mins. Walk

Bekeken Front Line Sea Views

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 2 Mins. Walk

Kenmerken

  •   BBQ
  •   haard
  •   Centrale verwarming op gas
  •   mosquiteras
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw
  •   zomerkeuken

Beschrijving

Deze authentieke villa in authentieke stijl heeft de beste uitzichten in de omgeving, die zich uitstrekt van Portet, de haven van Moraira tot de Peñon de Ifach. De villa met 5 slaapkamers, oorspronkelijk gebouwd, kon alleen per boot vanuit de zee worden bereikt!
  
ACCOMMODATIE: Entree, hal, winterlounge en keuken, zomerlounge, binnenste gang vijf tweepersoons slaapkamers, drie badkamers, inpandige garage en berging. Buiten: grote naya, zomerkeuken, barbecue, groot terras en werkelijk een prachtig uitzicht op zee.
  
ALLE DETAILS
  
Dit is een zeldzame kans om een unieke woning te verwerven die gebouwd is op een verhoogd perceel in L`Andrago en biedt een werkelijk geweldig uitzicht op zee vanaf Portet naar de Peñon de Ifach
  
Een mooie brede naya loopt over de volle lengte van het pand voor het ruime terras met een prachtig uitzicht op zee.
Vanaf de weg openen dubbele deuren naar een geplaveide oprijlaan die leidt naar de voorkant van deze indrukwekkende oude villa. Hier is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen en een inpandige garage. Trappen leiden naar de voordeur en een geplaveid terras aan de voorzijde. Aan de linkerkant is een zomerkeuken onder een grote pergola met een fantastisch uitzicht op de zee.
  
De voordeur komt uit in een grote hal met een vat keramisch plafond en aan de linkerkant een winter lounge met een grote traditionele open haard en de oude traditionele keuken. Een steenworp afstand van de keuken leidt naar een trastero en een deur naar de grote inpandige garage.
Dubbele deuren in de grote hal openen en naar links is de lichte en ruime zomerlounge met meer fantastisch uitzicht op zee. Aan de rechterkant is een deur naar de binnenste gang en vijf tweepersoonsslaapkamers en drie badkamers. Vier van de slaapkamers hebben een fantastisch uitzicht op zee.
  
Dit is een zeldzame kans om een traditionele frontlijn te verwerven met een ononderbroken 180 graden uitzicht op zee van Portet naar de Peñon de Ifach. Het royale perceel zorgt voor verdere uitbreiding en een privézwembad indien nodig. De structuur kan liefdevol worden opgewaardeerd om het architecturale ontwerp ten volle te waarderen en een moderne levensstandaard te creëren.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 1000
Basura (vuilnis): 165

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS