Uitstekende gerenoveerde villa in Benissa Costa
Benissa - Alicante

Ref: 02956B

Details

Bouwgrond 797m2

Gebouwd 214m2

Zwembad 8 x 4m Rectangular

Slaapkamers 4

Badkamers 3

Afstand naar het strand 15 minutes drive

Bekeken Barranca

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 10 minutes drive

Kenmerken

 •   Keukens: 2
 •   Aluminium Dubbele beglazing
 •   Plafondventilator
 •   Oprit
 •   Elektrische poorten
 •   haard
 •   Centrale verwarming op gas
 •   Warm en koud airconditioning
 •   mosquiteras
 •   Persianas
 •   Douche aan het zwembad
 •   Rejas
 •   Septic tank
 •   Store / Onderbouw
 •   Houtkachel

Beschrijving

Uitstekende gerenoveerde villa in Benissa Costa

Deze uitstekende villa, te koop , in Benissa Costa , is onlangs gemoderniseerd met een hoofdslaapkamer met en-suite op de bovenste verdieping, twee tweepersoonsslaapkamers en familiebadkamers op het instapniveau en een apart zelfstandig appartement met één slaapkamer op de benedenverdieping. niveau bij het zwembad. De villa is goed gepositioneerd op een middelgroot perceel met open uitzicht op de vallei.

ACCOMMODATIE: Instapniveau: formele eetkamer, woonkamer, keuken, binnenhal, twee slaapkamers en familiebadkamer. Bovenverdieping: hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Lager niveau: appartement met één slaapkamer, privézwembad van 8 x 4 m, badkamer aan het zwembad, terras bij het zwembad, omheinde naya, eetterras, oprit, onderhoudsvriendelijke tuinen aan de voor-, zij- en achterkant.

ALLE DETAILS

Deze mooie villa is door de huidige eigenaar volledig gerenoveerd tot een hoge standaard en is gelegen in een rustige woonwijk.

Een elektrische schuifpoort, bediend met afstandsbediening, komt uit op de oprit met trappen naar het pand en de afgeschermde naya.

Een reja beschermt de voordeur die uitkomt in de formele eetkamer met een grote boog die leidt naar de ruime woonkamer met een open haard en deuren die uitkomen op de afgeschermde naya.

Links van de woonkamer is een gemoderniseerde volledig betegelde kombuiskeuken met alle apparatuur en een raam met zijdelings uitzicht op de tuin. Rechts van de keuken is een binnengang die leidt naar twee ruime tweepersoonsslaapkamers, beide met inbouwkasten, gescheiden door een volledig betegelde familiebadkamer.

Een trap vanuit de formele eetkamer leidt naar de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten, warme en koude airconditioning, een volledig betegelde en-suite badkamer met douche, een deur van de hoofdsuite leidt naar een aangenaam dakterras.

Externe treden van de afgeschermde naya leiden naar het zwembad met een privézwembad van 8 x 4 meter met een ruim houten terras aan de zijkant. Bij het zwembad is een handige bijkeuken met toilet en wastafel. Onder de Naya hebben de huidige eigenaren een grote opslagruimte gecreëerd, ideaal voor alle tuin- en strandspullen. Bij het houten dek zijn trappen die leiden naar een apart appartement met een slaapkamer. De deur van het appartement komt uit in een open woonkamer, eetkamer en moderne keuken met alle apparatuur. Aan de rechterkant is een grote lichte en ruime tweepersoonsslaapkamer met dubbele deuren die uitkomen op het houten terras bij het zwembad. De slaapkamer heeft een volledig betegelde en-suite badkamer met douche en een deur die leidt naar de woonkamer.

Rondom de villa zijn onderhoudsvriendelijke tuinen aangelegd, voornamelijk aangelegd met grind maar met diverse fruitbomen. Dit is echt een mooie woning die bij uitstek geschikt is voor iemand die op zoek is naar een goed onderhouden vakantiehuis voor grote familiebijeenkomsten of iemand die op zoek is naar een permanente woning van hoge kwaliteit onder de mediterrane zon. Als alternatief kan de villa een gezond financieel rendement opleveren van kortetermijnvakantieverhuur wanneer deze is geregistreerd bij de juiste autoriteiten. Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolen.



Jaarlijkse kosten

Basura (vuilnis): 125.00
Gemeenschapsvergoedingen: 000.00

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS