Hotel in fantastische locatie
Javea - Alicante

Ref: 02960J

Details

Bouwgrond 173m2

Gebouwd 530m2

Zwembad No Pool

Slaapkamers 16

Badkamers 16

Toiletten 3

Afstand naar het strand 5 mins. Walk

Bekeken Sea & Port

Oriëntering Zuidoosten

Afstand naar vrije tijd 2 Mins. Walk

Kenmerken

  •   Keukens: 1
  •   ADSL
  •   Gecentraliseerde airconditioning
  •   Climalit Windows
  •   Dubbel glas
  •   Internet
  •   Solar Hot Water
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Dit is een fantastische kans om een gelicentieerd hotel en restaurant op een fantastische locatie te kopen. Het hotel biedt uitzicht over de haven naar de Middellandse Zee. Het aanbieden van 16 grote kamers met eigen badkamer, sommige met uitzicht op zee, met het potentieel om uit te breiden is ideaal gelegen, op slechts enkele minuten van de haven, lokale voorzieningen en het strand.
INRICHTING: Receptie, Bar, 16 tweepersoonskamers met eigen badkamer en airconditioning, restaurant, keuken, wasruimte, privé accommodatie, opslag. BUITEN: dakterras
ALLE DETAILS
  
Dit fantastische hotel met volledige vergunning is gebouwd over drie verdiepingen en is bereikbaar met een lift of een trap. Het is in 2007 volledig gerenoveerd en ligt op een uitstekende locatie, dicht bij de haven in Javea.
  
De ingang is vanuit een rustige straat en komt uit op de receptie. Aan de rechterkant bevindt zich de lift en privé-accommodatie. Het restaurant en de bar zijn aan de linkerkant met 40 covers. De keuken is toegankelijk vanaf de zijkant van de bar en is volledig ingericht als een commerciële keuken met veel koude opslag.
  
De eerste en tweede verdieping zijn zeer vergelijkbaar met 7 tweepersoonskamers met eigen badkamer op elke verdieping, drie van de kamers hebben een balkon met uitzicht op Cabo San Antonio en een van de kamers is aangepast voor gasten met een lichamelijke beperking. Op de derde verdieping is de wasruimte en nog twee slaapkamers. Vanaf hier is toegang tot het dakterras dat gemakkelijk kan worden aangepast voor functies door het toevoegen van een bar.
  
Dit populaire hotel biedt een geweldige zakelijke mogelijkheid.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief