Hostel op een fantastische locatie
Javea - Alicante

Ref: 02960J

Details

Bouwgrond 173m2

Gebouwd 530m2

Slaapkamers 16

Badkamers 16

Toiletten 3

Afstand naar het strand 5 mins. Walk

Bekeken Sea & Port

Oriëntering Zuidoosten

Afstand naar vrije tijd 2 Mins. Walk

Kenmerken

  •   Keukens: 1
  •   ADSL
  •   Gecentraliseerde airconditioning
  •   Climalit Windows
  •   Dubbel glas
  •   Internet
  •   Solar Hot Water
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Dit is een fantastische kans om een hostel en restaurant met vergunning op een uitstekende locatie te kopen. Het hostel heeft uitzicht over de haven naar de Middellandse Zee. Het biedt 16 grote slaapkamers met eigen badkamer, sommige met uitzicht op zee, met het potentieel om uit te breiden, het is ideaal gelegen, op slechts enkele minuten van de haven, lokale voorzieningen en het strand.

ACCOMMODATIE: Receptie, Bar, 16 tweepersoonskamers met en-suite en airconditioning, restaurant, keuken, wasruimte, privé accommodatie, berging. BUITEN: Dakterras

ALLE DETAILS

Gebouwd over drie verdiepingen, bereikbaar met een lift of trap, dit fantastische hostel met volledige vergunning is in 2007 volledig gerenoveerd en is uitstekend gelegen, dicht bij de haven in Javea.

De entree komt uit een rustige straat en komt uit op de receptie. Aan de rechterkant is de lift en privé accommodatie. Links het restaurant en de bar met 40 couverts. De keuken is toegankelijk vanaf de zijkant van de bar en is volledig ingericht als een commerciële keuken met veel koude opslag.

De eerste en tweede verdieping lijken erg op elkaar met 7 tweepersoonskamers met eigen badkamer op elke verdieping, drie van de kamers hebben een balkon met uitzicht op Cabo San Antonio en een van de kamers is aangepast voor gehandicapten. Op de derde verdieping is de wasruimte en nog twee slaapkamers. Vanaf hier is toegang tot het dakterras dat eenvoudig kan worden aangepast voor functies door een bar toe te voegen.

Dit populaire hostel biedt een geweldige zakelijke mogelijkheid.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS