Land Finca, Aparte Villa & Housekeepers Residentie op een perceel
Benissa Costa - Alicante

Ref: 02962B

Details

Bouwgrond 19.868m2

Gebouwd 667m2

Zwembad 10 x 5m Heated Pool & Freeform

Slaapkamers 9

Badkamers 8

Afstand naar het strand 5 Mins. Drive

Bekeken Open Valley and sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

 •   Keukens: 3
 •   Afstand tot golfterrein: 15 Mins. Drive
 •   Automatische irrigatie
 •   BBQ
 •   Carport
 •   Oprit
 •   Elektrische poorten
 •   Centrale verwarming op gas
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Persianas
 •   Douche aan het zwembad
 •   SAT.TV
 •   Septic tank
 •   Store / Onderbouw
 •   WC
 •   Houtkachel

Beschrijving

Te koop aangeboden in Buenavista, Benissa Costa dicht bij alle voorzieningen is deze grote traditionele land Finca en een aparte villa, beide met hun eigen privé zwembad en een aparte vrijstaande huisje voor een huishoudster, alle woningen hebben hun eigen voertuigen ingang vanaf de weg kant.
  
Gebouwd op een aanzienlijk perceel van meer dan 14.000 vierkante meter, zult u deze unieke kans vinden om een combinatie van woonhuizen te verwerven die gemakkelijk een bedrijf kunnen bieden voor duurzame terugkerende inkomsten.
  
Het grote landgoed bestaat in grote lijnen uit het volgende;
Casa Clara: Een grote traditionele landelijke Finca met vijf tweepersoonsslaapkamers allen met warme en koude airconditioning gebouwd over twee niveaus.
  
The Summer House: Een ruime onafhankelijke villa met drie tweepersoonsslaapkamers, allemaal met warme en koude airconditioning op één niveau.
  
The Cottage: Een apart chalet met één slaapkamer, aangewezen voor de huishoudster van het landgoed.
  
ALLE DETAILS
  
Casa Clara:
  Grote traditionele Finca met veel karakter en charme. Dit is een groot landgoed dat goed op het perceel ligt met een prachtig open uitzicht op de vallei aan de kust van Benissa Costa. BUITEN: Groot privé rechthoekig verwarmd zwembad, buitendouche, zonneterras, uitgestrekte aangelegde en grasveld met siervijver en volwassen bomen, verschillende zittende terrassen, zomerkeuken met BBQ, schuur en bergingen, parkeerplaats voorplein.
The Summer House:
  Een opvallend pand met alle accommodatie op een niveau, voorzien van alle moderne gemakken met nieuwe badkamers en keuken. BUITEN: groot prive zwembad met vrije vorm, buitendouche, zonneterras, uitgestrekte aangelegde en grasveld met siervijver en volwassen bomen, verschillende zittende terrassen, BBQ en parkeerplaats voorplein.
Het huisje:
  Genesteld handig tussen het zomerhuis hierboven en de grote Finca hieronder is de Cottage accommodatie. Dit chalet met één slaapkamer is ontworpen en gepositioneerd om tegemoet te komen aan de huishoudelijke hulp die nodig is om de twee naast elkaar gelegen woningen te exploiteren en te onderhouden tijdens verhuurperiodes. BUITEN: privé zonneterras op het zuiden, grote werkplaats en opslagruimte nodig om de twee belangrijkste eigenschappen te behouden en parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen op een onverharde oprit.
ALGEMEEN: Alle eigendommen op het landgoed zijn niet over het hoofd gezien, hebben een prachtig open uitzicht op de vallei en de zee en zijn vakkundig ingericht en onderhouden volgens een zeer hoge specificatie door de huidige Belgische eigenaar. Er is een solide geschiedenis van korte termijn vakantiehuisjes voor zowel de huizen binnen het landgoed met veel herhaalde boekingen die de huidige eigenaar indien nodig met de koper kan delen.
Deze woningen zouden geschikt zijn voor iedereen die op zoek is naar een substantieel huurinkomen van twee onafhankelijke woningen die beide een eigen zwembad hebben, met als bijkomend voordeel dat ze in het aangrenzende huisje wonen om een praktische benadering van de huurinvesteringen te behouden. Als alternatief zou dit grote activum geschikt zijn voor de institutionele belegger die puur voor financieel gewin een woonobject wil verwerven en die een full-time huishoudster in dienst zou kunnen nemen voor een 'hand-off'-benadering.
  
Een vroege inspectie wordt aanbevolen om teleurstelling te voorkomen.
  Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 713.22
Basura (vuilnis): 125.00
Gemeenschapsvergoedingen: 000.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS