GROOT BOUWGROND MET ZEEZICHT IN DE BESTE OMGEVING
Moraira - Alicante

Ref: 02978M

Details

Bouwgrond 1.195m2

Gebouwd 0m2

Slaapkamers 0

Badkamers 0

Afstand naar het strand 5 minutes drive

Bekeken Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 minutes drive

Beschrijving

Een groot driehoekig bouwperceel zonder enige ontwikkelaarsverplichting wordt aangeboden voor onmiddellijke verkoop in het zeer aantrekkelijke gebied van El Portet, Moraira.

Dit mooie perceel van 1195 m2 heeft een goed uitzicht op zee en ligt aan een rustige straat.
  
ALLE DETAILS
  
Deze grote op het zuiden gelegen bouwkavel van 1.195 vierkante meter is vrij van elke ontwikkelaarsverplichting en wordt aangeboden voor onmiddellijke verkoop.
  
Het perceel heeft een kleine helling van noord naar zuid met een prachtig uitzicht op zee en ligt op slechts 1,2 km van het centrum van Moraira met alle voorzieningen en het strand.
  
Het is ook op loopafstand van het prachtige strand van El Portet met de bars en restaurants.
  
Zelden komen percelen van deze omvang, met uitzicht op zee en op deze locatie op de markt tegen een aantrekkelijke prijs.
  
GEGEVENS
  
Water en elektriciteit naar het perceel.Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief