Pittoreske villa in uitstekende staat
Javea - Alicante

Ref: ID02987J

Details

Bouwgrond 1.000m2

Gebouwd 200m2

Zwembad Private Kidney

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Bekeken Good Open

Oriëntering Zuidoosten

Kenmerken

  •   Keukens: 1
  •   Alarm
  •   Carport
  •   Plafondventilator
  •   Centrale verwarming op gas
  •   Warm en koud airconditioning
  •   mosquiteras
  •   Persianas
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Villa El Cabo is een unieke luxe villa te koop in Javea met drie slaapkamers en kenmerken in Arabische stijl met al zijn accommodatie op één niveau. Gelegen op een vlak en zeer privé perceel.

ACCOMMODATIE: Woonkamer, Eetkamer, Keuken, 3 Slaapkamers, 2 Badkamers BUITEN: Overdekte Naya, Carport, Nier Privé zwembad, Tuin
  
ALLE DETAILS
  
Deze villa heeft een ambiance van "1001 nachten", vanwege de stralend witte architectuur met fijne Arabische stijlkenmerken. Gelegen in een klein hoekje van dit zonovergoten paradijs, is de villa weelderig uitgerust en artistiek gevormd. Het is volledig afgelegen, beschut tegen de wind en heeft een sfeer van rust. De villa is gebouwd rond het glinsterende, blauwe niervormige privézwembad.
De kamers zijn open, helder en met extra hoge plafonds in sommige delen, met de nadruk op de ruimtelijkheid zonder afbreuk te doen aan het comfort. Vloer-diepe raamgevels zorgen voor maximaal licht en op de begane grond komen uit op de terrassen bij het zwembad.
Je zult amper een stap in dit paradijs tegenkomen en zelfs de elegante binnenruimtes zijn vrij van verheven niveaus of barrières. Er is geen bovenverdieping; de pittoreske koepelvormige daken dienen de kamers goed. Dit is een uitzonderlijk mooi pand en een echt pareltje op een gewilde locatie.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 1055
Basura (vuilnis): 125
Gemeenschapsvergoedingen: 220

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief