Frontlinie villa op vlak grondstuk met prachtig uitzicht op zee
Benissa - Alicante

Ref: ID02991B

Details

Bouwgrond 1.270m2

Gebouwd 227m2

Zwembad 8 x 4m Freeform

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 2 mins Drive

Bekeken Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 2 mins Drive

Kenmerken

  •   pad
  •   haard
  •   Garage
  •   PVC Dubbele beglazing

Beschrijving

Deze uitzonderlijk mooie accommodatie aan de voorkant biedt een prachtig 180 graden uitzicht op zee vanuit elke positie van het pand. De villa ligt trots op een groot vlak perceel van meer dan duizend vierkante meter, omringd door smetteloze tuinen beplant met grote volwassen palmbomen en is in uitstekende decoratieve staat.
  
De buitengevel van deze witgekalkte villa heeft een vleugje Ibiza-stijl terwijl het intern gezien kan worden als mooi en traditioneel met lichte en ruime kamers over twee niveaus.
  
De villa heeft drie slaapkamers en twee volledig betegelde badkamers en is prachtig ontworpen om het prachtige uitzicht op zee te maximaliseren vanuit alle grote glazen ramen in elke kamer.
  
BUITEN: een groot zwembad met vrije vorm bevindt zich voor de naya en heeft een ongelooflijk mooi uitzicht op de diepblauwe Middellandse Zee. De villa is omwikkeld met een mooie onderhoudsvriendelijke tuin beplant met verschillende soorten planten en bomen.
  
De locatie van deze villa is uitzonderlijk en zou ideaal zijn voor de veeleisende klant die op zoek is naar een topproduct met een ononderbroken uitzicht op de Middellandse Zee.
  
Zelden ontvangen we een instructie over zo'n mooie frontlijn. Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolenEnergy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief