Vrijstaande villa met uitzicht op zee in Buenavista
Benissa Costa - Alicante

Ref: 03017B
Exclusieve eigendom
Verkocht

Zeezicht

Details

Bouwgrond 800m2

Gebouwd 165m2

Zwembad 8 x 4 Kidney

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 10 Mins. Walk

Bekeken Sea

Oriëntering Southwest

Afstand naar vrije tijd 10 Mins. Drive

Kenmerken

  •   Terras: 40m2
  •   haard

Beschrijving

Een groot vrijstaand villa hervormingsproject in Buenavista, Benissa Costa. Deze villa met drie slaapkamers en twee badkamers heeft de hoofdaccommodatie op de begane grond met de hoofdslaapkamer op de bovenste verdieping. De villa is goed gepositioneerd op een vlak perceel in een rustige woonwijk en biedt een prachtig uitzicht op zee, een prachtig privézwembad en is omgeven door een onderhoudsarme tuin.
  
ACCOMMODATIE: Lounge, eetkamer met open haard, keuken, twee slaapkamers en familie badkamer, gastentoilet, glazen naya en innerlijke gang naar tweede keuken en zithoek, trap naar hoofdslaapkamer met en-suite badkamer met douche. BUITEN: 8x4 zwembad, terrassen, oprit en carport.
  
ALLE DETAILS
  
Deze grote vrijstaande villa gebouwd in het midden van de jaren zeventig in de traditionele Spaanse stijl wordt nu aangeboden voor onmiddellijke verkoop als een hervormingsproject.
De aantrekkingskracht van de veeleisende belegger zal de gelegenheid zijn om deze villa met een aantal gematigde investeringen te hervormen om een prachtig pand te creëren in een zeer rustige omgeving van Buenavista dicht bij alle voorzieningen en met het speciale voordeel van een prachtig uitzicht op zee.
Het pand biedt de kans om te werken vanaf een leeg canvas dat vervolgens een luxe vakantiehuis in een zeer gewilde omgeving kan bieden. Evenzo is het perceel groot genoeg om een substantiële ontwikkeling mogelijk te maken die groot genoeg is voor permanent leven onder de mediterrane zon.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 125.00
Gemeenschapsvergoedingen: Nil

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief