Kustlijn Villa met prachtig uitzicht op zee
Javea - Alicante

Ref: ID02996J

Details

Bouwgrond 870m2

Gebouwd 405m2

Zwembad 10 x 5m Rectangular

Slaapkamers 4

Badkamers 4

Afstand naar het strand 5 Mins. Drive

Bekeken Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

  •   Garage
  •   Vloerverwarming
  •   Houtkachel

Beschrijving

Dit prachtige kustobject biedt een prachtig uitzicht op zee van 180 graden vanuit bijna elke positie van het pand. De villa is goed gepositioneerd om ten volle te profiteren van de prachtige turquoise blauwe Middellandse Zee hieronder.
  
De traditionele Spaanse stijlvilla heeft meer dan een vleugje elegantie, intern kan het open ontwerp worden omschreven als stijlvol met lichte en ruime kamers verdeeld over twee niveaus met een grote wrap around naya met prachtig uitzicht op zee vanuit elke hoek.
  
De villa heeft vier slaapkamers en vier volledig betegelde badkamers met een open woonkamer en een formele eethoek gelegen voor een moderne keuken en een bovenste en onderste naya verdeeld over twee niveaus. De villa is prachtig ontworpen om het prachtige uitzicht op zee te maximaliseren vanuit alle grote glazen ramen in elke kamer.
  
BUITEN: Een rechthoekig zwembad met balustrade rondom bevindt zich onder de onderste naya en heeft ongelooflijk mooi uitzicht op de diepblauwe Middellandse Zee. De villa is omhuld met een mooie onderhoudsarme tuin met verschillende aangename waterpartijen.
  
De locatie van deze villa is uitzonderlijk en zou ideaal zijn voor de veeleisende klant die op zoek is naar een high-end product met ononderbroken uitzicht op de Middellandse Zee.
  Zelden ontvangen we een instructie over zo'n mooie frontlinie. Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolenEnergy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS