Grote villa op vlak perceel met prachtig uitzicht op zee
Javea - Alicante

Ref: ID02999J

Details

Bouwgrond 2.400m2

Gebouwd 416m2

Zwembad 10 x 5m Rectangle

Slaapkamers 7

Badkamers 5

Afstand naar het strand 6 Mins. Drive

Bekeken Open valley to sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 4 Mins. Drive

Kenmerken

  •   Alarm
  •   BBQ
  •   Plafondventilator
  •   haard
  •   Garage
  •   Douche aan het zwembad
  •   Rejas
  •   zomerkeuken

Beschrijving

Deze grote woning heeft de accommodatie verdeeld over drie niveaus en zit vol met karakter en charme en biedt een prachtig uitzicht op zee vanaf de vele terrassen op het terrein.
  
De villa heeft een indrukwekkende ligging op het bijna grote vlakke perceel van meer dan tweeduizend vierkante meter en is omgeven door volgroeide tuinen vol met soorten zoals palmbomen en paradijsvogels.
  
Intern is het pand in uitstekende decoratieve staat en heeft een enorme overdekte naya met open terras op de bovenste verdieping met uitzicht op de turkooisblauwe Middellandse Zee.
  
De traditionele villa in Spaanse stijl heeft houten balkenplafonds en mooie terracotta keramische vloeren. Alle slaapkamers hebben inbouwkasten met donkerhouten Castiliaanse deuren om de charme en het karakter van het pand te vergroten.
  
De hele villa is ontworpen om het prachtige uitzicht op zee vanuit elke kamer te maximaliseren.
  
BUITEN: Een groot rechthoekig zwembad bevindt zich onder de naya op het lagere niveau, omringd door grasvelden.
  
Er is een groot open terras met verder prachtig uitzicht op zee en is een ideale plek om buiten te dineren. De villa is omwikkeld met een mooie volgroeide tuin, beplant met verschillende soorten planten en bomen.
  
De fijne locatie van dit karaktervolle pand is uitzonderlijk en zou ideaal zijn voor de veeleisende klant die op zoek is naar een villa in traditionele Spaanse stijl met ononderbroken uitzicht op de kust en de Middellandse Zee.
Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolenEnergy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief