Hedendaagse Spaanse villa met prachtig uitzicht op zee
Javea - Alicante

Ref: ID03000J

Details

Bouwgrond 2.023m2

Gebouwd 700m2

Zwembad Freeform

Slaapkamers 6

Badkamers 5

Afstand naar het strand 10 Mins. Drive

Bekeken Panoramic Sea Views

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 10 Mins. Drive

Beschrijving

Deze grote villa in moderne Spaanse stijl is perfect voor iedereen die ¨King of the Castle¨ wil worden. De villa is gebouwd om maximaal te profiteren van het ongelooflijke uitzicht op Javea van de haven naar de Arenal. De villa heeft zonder twijfel gewoon het beste uitzicht op adelaarsnest van allemaal.

De villa-accommodatie bestaat uit zes grote slaapkamers en vijf volledig betegelde badkamers verdeeld over twee niveaus en zit vol met veel mooie traditionele kenmerken zoals gewelfde houten balkenplafonds, een mooie brede naya die welkome schaduw biedt in de hete zomerzon met prachtig uitzicht op Javea beneden en een prachtige binnenplaats die de Moorse architectuur combineert met de moderne gemakken van deze prachtige en imposante villa.

Zodra u dit pand binnenkomt via de antieke houten voordeur, krijgt u meteen een idee van de schaal en kwaliteit van deze imposante villa. De villa heeft een lichte en ruime open woonkamer en een formele eetkamer met open haard met Tosca-stenen surround en deuren die leiden naar de grote overdekte naya. De keuken is zowel modern als groot en heeft veel onderkasten en bovenkasten met zwart granieten werkbladen. Er is een centraal eiland met een gootsteen en voedselbereidingsruimte die de gastronomische ervaring verbetert.

BUITEN: Er is een groot vrij gevormd zwembad met een houten loopbrug, een superplek om te genieten van het adembenemende uitzicht. De zuidelijke oriëntatie direct voor de grote naya zorgt voor daglange zon en is de perfecte plek om te zwemmen en af te koelen terwijl u geniet van het fantastische uitzicht. De villa is omgeven door een grote tuin met veel volwassen mediterrane soorten en een grindpad leidt rond het pand met veel mooie terrassen.

Deze villa is niet voor angsthazen! Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolenEnergy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief