Groot perceel met prachtig uitzicht
Benissa - Alicante

Ref: 03036B

Details

Bouwgrond 12.195m2

Gebouwd 0m2

Slaapkamers 0

Badkamers 0

Afstand naar het strand 15 Mins. Drive

Bekeken Valley, Mountain & small Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 4 Mins. Drive

Beschrijving

Perceel van 12.195 m2 in Santa Ana in Benissa, met prachtig uitzicht op de vallei, de bergen en de zee. Dit grote perceel zou een ideale plek zijn voor het bouwen van een prachtig familiehuis op slechts een paar minuten rijden van de voorzieningen in Benissa. Het perceel heeft zowel terrasvormige als vlakke gebieden.

ALLE DETAILS

Twee percelen aangrenzend land van in totaal 12.195 m2 gelegen in Santa Ana op het platteland van Benissa, op slechts een paar minuten rijden van lokale voorzieningen.

Het grote stuk grond gelegen in een bijzonder landelijk deel van Benissa is beschikbaar voor onmiddellijke verkoop zonder enige bouwverplichting. De huidige eigenaar heeft echter beschikbare, goedgekeurde bouwtekeningen die de basis vormen voor een landhuis met zes slaapkamers en vijf badkamers, indien nodig.

Landhuis specificaties:

    305 m2 woonruimte
    6 kamers
    5 badkamers (3 en suite)
    12.000 m2 perceel
    Zeezicht
    Uitzicht op de bergen
    Zwembad 12 x 5,5 m (oneindig, ozon en verwarmd)
    Windows - kastanje en aluminium
    AC in alle kamers
    Centrale verwarming (vloer in de belangrijkste woonruimtes)
    Marmeren vloeren (woonruimtes)
    Porcelanosa-tegels (geselecteerde kamers en badkamers)
    Mozaïektegels (geselecteerde kamers)
    Duravit badkamer sanitair (badkuip in geselecteerde badkamers)
    Unoform keuken (high-end Deens ontwerp 70.000 EUR)
    Gagganau keukenapparatuur
    haard
    Grote zomerkeukenJaarlijkse kosten

IBI / Suma: 0
Basura (vuilnis): 000.00
Gemeenschapsvergoedingen: 000.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS