Indrukwekkende Moderne villa met prachtig uitzicht op zee
Moraira - Alicante

Ref: 02515M

Details

Plot 800m2

Gebouwd 170m2

Zwembad 9 x 4m Rectangle

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Toiletten 1

Afstand naar het strand 8 mins. Drive

Bekeken Sea, Mountains & Valley

Oriëntering Zuiden

Afstand aan vrije tijd 5 mins. Drive

Kenmerken

  •   ADSL
  •   pad
  •   haard
  •   Garage
  •   Centrale verwarming op olie
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   SAT.TV
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Indrukwekkende moderne villa te koop met prachtig uitzicht op zee.

Een ruime recent gebouwde villa van charme en kwaliteit te koop. Gebouwd op een enkel niveau met een grote (170m2) betegelde onderbouw op een niveau, maar verhoogde perceel bieden fantastische buurt 360deg. uitzicht op de zee, de bergen en in de aangrenzende amandelboomgaarden van het land te openen daarbuiten. Dubbele deur entree naar hal en een ruime lounge / eetkamer. Aparte volledig ingerichte en uitgeruste keuken, bijkeuken met was-apparatuur. Grote slaapkamer suite met dressing en een badkamer. Twee andere slaapkamers met badkamer. Gastentoilet. De luxe specificatie bevat: Entry-telefoon poorten, afstandsbediening deuren naar dubbele garage, vloerverwarming, hoge kwaliteit tegels, schrijnwerk en toebehoren in, dubbele beglazing (dubbele beglazing) ramen met elektrische rolluiken en horren. De tuin is volledig aangelegd en beplant en omvat uitgebreide terrassen, zwembad douche, auto-irrigatiesysteem gevoed vanuit een deposito. In feite is alles wat u zou nodig hebben om een laag onderhoud eenvoudig mediterrane levensstijl te garanderen!

Deze eigenschap kan in aanmerking komen voor onze 20 weken gegarandeerd huurcontract. Vraag voor meer informatie.

Indrukwekkende moderne villa te koop met prachtig uitzicht op zee.

Een ruime recent gebouwde villa van charme en kwaliteit te koop. Gebouwd op een enkel niveau met een grote (170m2) betegelde onderbouw op een niveau, maar verhoogd perceel affording fantastische buurt 360deg. uitzicht op de zee, de bergen en over de aangrenzende amandelbomen tot land te openen daarbuiten. Dubbele deur entree naar hal en een ruime woon / eetkamer. Aparte volledig ingerichte en uitgeruste keuken, bijkeuken met was-apparatuur. Grote slaapkamer suite met dressing en een badkamer. Twee andere slaapkamers met een verbindingsdeur badkamer. Gastentoilet. De luxe specificatie bevat: Entry-telefoon poorten, op afstand bediende deuren naar dubbele garage, vloerverwarming, hoge kwaliteit tegels, schrijnwerk en hulpstukken, dubbele beglazing (climalit) ramen met elektrische rolluiken en horren. De tuin is volledig aangelegd en beplant en bevat uitgebreide terrassen, buitendouche, auto-irrigatiesysteem gevoed vanuit een deposito. In feite, alles wat u nodig om een lage onderhoud eenvoudig mediterrane levensstijl te garanderen!

ALLE DETAILS


SPECIFICATIE IS INCLUSIEF:

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 500
Basura (vuilnis): 91

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief