Mooie traditionele villa dicht bij strand en voorzieningen
Benissa Costa - Alicante

Ref: 03031B

Details

Bouwgrond 640m2

Gebouwd 125m2

Zwembad 8 x 4 Rectangular

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 600m Baladrar

Bekeken open valley

Oriëntering Oosten

Afstand naar vrije tijd 16 Mins Walk to Pepe La Sal

Kenmerken

  •   Aluminium Dubbele beglazing
  •   BBQ
  •   Plafondventilator
  •   Centrale verwarming
  •   mosquiteras
  •   Pellet Burner
  •   Rejas
  •   Solarium
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Deze mooie traditionele villa met drie slaapkamers in Buenavista, Benissa Costa, is gebouwd op een vlak perceel in een rustige woonwijk dicht bij alle voorzieningen. De villa heeft drie slaapkamers, twee badkamers met een naya en een zwembad allemaal op één niveau.

ACCOMMODATIE: Entree veranda, hal, innerlijke hal Lounge, keuken, geglazuurd in Naya, drie dubbele slaapkamers allen met inbouwkasten, twee familie badkamers. BUITEN: 8 x 4 m zwembad, zwembadterras, buitendouche, zomerkeuken, BBQ, daksolarium, grote onderbouw, voor-, zij- en achtertuinen en afgesloten carport.

ALLE DETAILS

Benissa Costa is een mooie traditionele villa met drie slaapkamers op een vlak perceel in Buenavista, met alle accommodaties op één niveau met een privézwembad.

Vanaf de weg opent een voetgangerspoort naar een pad dat leidt naar de ingangsportiek en de voordeur. De voordeur wordt beschermd door een ijzeren reja en komt uit in een hal met een grote halfronde lounge aan de rechterkant met balkenplafond en ultramodern pellet brandend vuur. Aan de linkerkant is de keuken voorzien van alle apparatuur en veel basis- en bovenkasten. Een deur vanuit de woonkamer leidt naar een ruime halfronde glazen naya die is opgezet als de formele eetkamer met deuren die rechtstreeks naar het privézwembad leiden. Aan de linkerkant is een innerlijke gang die leidt naar drie slaapkamers met inbouwkasten en twee volledig betegelde badkamers.

BUITEN: een deur van de naya leidt naar een ruim zwembadterras en het privézwembad van 8 x 4 m. Er is een buitendouche en veel zitgedeelte. Trappen naar beneden vanaf het terras bij het zwembad leiden naar een lager niveau met een zomerkeuken en een onderbouw die een grote winkelruimte is voor de huidige eigenaar.

Het pand is omgeven door volwassen, goed gevulde tuinen en het pand ligt goed op het verhoogde perceel en is niet over het hoofd gezien.

Deze eigenschap zou een echt mooi vakantiehuis zijn voor een langere vakantie met familie en vrienden, het is ook duidelijk groot genoeg voor permanent wonen onder de mediterrane zon en kan ook een goed financieel rendement opleveren zodra het is geregistreerd bij de juiste autoriteiten.

De woning is geprijsd of verkopen dus een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolen.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 478.63
Basura (vuilnis): 125.00
Gemeenschapsvergoedingen: 000.00

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief