Grote traditionele villa met privézwembad in een rustige omgeving
Calpe - Alicante

Ref: 03046C

Details

Bouwgrond 791m2

Gebouwd 212m2

Zwembad 8 x 5 Rectangular

Slaapkamers 4

Badkamers 4

Afstand naar het strand 12 Mins. Walk

Bekeken open valley

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Walk

Kenmerken

  •   Aluminium Dubbele beglazing
  •   Carport
  •   pad
  •   haard
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw
  •   zomerkeuken
  •   Houtkachel

Beschrijving

Deze grote traditionele Spaanse villa met privézwembad wordt onmiddellijk te koop aangeboden in een bijzonder rustige omgeving van Carrio, Calpe.

De woning ligt goed op een privé en vlak hoekperceel en heeft vier slaapkamers en vier badkamers verdeeld over twee niveaus. De woning heeft een open naya met dubbele breedte boven het mooie privézwembad met groot zwembadterras met zomerkeuken en goed uitzicht op de Penon de Ifach.

ACCOMMODATIE: HOOG NIVEAU: naya, open woonkamer en formele eetkamer, volledig ingerichte keuken, twee dubbele slaapkamers beide met eigen badkamer.

LAAG NIVEAU: Terras, open woonkamer en formele eetkamer, volledig ingerichte keuken, bijkeuken, twee dubbele slaapkamers beide met eigen badkamer.

BUITEN: 8x5 meter privé zwembad, zomerkeuken en barbecue, zonneterras, oprit, carport en volgroeide onderhoudsvriendelijke tuinen.

ALLE DETAILS

Een grote traditionele Spaanse vrijstaande villa met privézwembad gelegen in een bijzonder mooi deel van Carrio, Calpe met uitzicht op de Penon de Ifach en volgroeide onderhoudsvriendelijke tuinen, gelegen op een vlak privé hoekperceel.

Vanaf de kant van de weg komen er poorten van voertuigen uit op een onverharde oprijlaan die naar een carport leidt.

Een pad leidt langs de zijkant van het pand naar het zonneterras tegenover het privézwembad.

HOOG NIVEAU: Trappen leiden naar een grote overdekte naya met prachtig uitzicht op de Penon de Ifach-rots van Calpe. Een deur onder de naya leidt naar een open woonkamer met pelletbrander en formele eethoek. Aan de linkerkant is de moderne keuken voorzien van alle apparatuur en veel basis- en bovenkasten met granieten werkbladen. Een deur vanuit de eetkamer leidt naar een slaapkamer met tweepersoonsbed en een volledig betegelde en-suite badkamer met douche. Een deur vanuit de woonkamer leidt naar de tweede slaapkamer met volledig betegelde en-suite badkamer met douche.

LAGER NIVEAU: Grote bi-vouwbare glazen deuren voor het grote privézwembad openen naar een open woonkamer met pelletbrander en formele eethoek. Aan de linkerkant is de moderne keuken voorzien van alle apparatuur en veel basis- en bovenkasten met granieten werkbladen. Een deur vanuit de eetkamer leidt naar een slaapkamer met tweepersoonsbed en een volledig betegelde en-suite badkamer met douche. Een deur vanuit de woonkamer leidt naar de tweede slaapkamer met volledig betegelde en-suite badkamer met douche. Er is ook een handige bijkeuken op dit niveau.

BUITEN: Een ruim terras omringt het 8x5m privé zwembad met een zomerkeuken tot een hoek. Er is ook een grote houten schuur, ideaal voor het opbergen van grote voorwerpen.

Het pand is omwikkeld met een gevestigde onderhoudsarme tuin met veel volwassen fruitbomen en struiken.

Deze villa is in uitstekende decoratieve staat en is uitzonderlijk goed onderhouden door de huidige Engelse eigenaren die nu de moeilijke beslissing hebben genomen om dit prachtige pand en de kleinere afmetingen te verkopen.

Deze woning is geschikt voor iedereen die een vakantiehuis van hoge kwaliteit wil kopen voor een mooie zomervakantie, het is ook duidelijk groot genoeg voor iedereen die permanent onder de mediterrane zon wil wonen. De villa kan ook zorgen voor zeer gezonde financiële inkomsten uit vakantieverhuur op korte termijn wanneer geregistreerd bij de juiste autoriteiten.

Met de verdeelde woonruimte op twee onafhankelijke niveaus zou de woning de nieuwe eigenaar ook de mogelijkheid kunnen bieden om de helft van de woning te verhuren terwijl hij nog in de andere helft woont.

Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolen om teleurstelling te voorkomen.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 980.89
Basura (vuilnis): 88.30
Gemeenschapsvergoedingen: 000.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief