Penthouse appartement met fantastisch uitzicht op zee
Moraira - Benitachell - Alicante

Ref: 03072M

Details

Bouwgrond 120m2

Gebouwd 98m2

Zwembad Communal

Slaapkamers 2

Badkamers 2

Afstand naar het strand 5 Mins. Drive

Bekeken Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

  •   Terras: 21m2
  •   Alarm
  •   Aluminium Dubbele beglazing
  •   haard
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Leiding Drainage
  •   Persianas
  •   Rejas

Beschrijving

Dit mooie penthouse-appartement wordt volledig gemeubileerd te koop aangeboden in Pueblo Panorama, Cumbre del Sol. Dit ruime appartement met twee slaapkamers en twee badkamers heeft alle accommodaties op één niveau en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op zee en geen trappen.

ACCOMMODATIE: Overdekte entree veranda, hal, woonkamer en eetkamer, volledig ingerichte keuken, grote slaapkamer met eigen badkamer, slaapkamer met tweepersoonsbed, familie badkamer. BUITEN: Zonnebalkon en een tuinhuisje, gemeenschappelijk overloopzwembad met buitendouche.

ALLE DETAILS

Dit mooie penthouse-appartement wordt volledig gemeubileerd te koop aangeboden in Pueblo Panorama, Cumbre del Sol, met fantastisch uitzicht op zee.

Vanaf de weg parkeren is er een overdekte entree veranda met een ijzeren reja poort die de voordeur beschermt. Een zware grenen beveiligingsvoordeur opent naar de hal met een volledig betegelde familie doucheruimte aan de linkerkant. Aan de rechterkant is de slaapkamer met ingebouwde kasten en een warme en koude airconditioning. Aan het einde van de hal is een boog die leidt naar de ruime open woonkamer en formele eetkamer met grote glazen schuifpuien die openen naar het balkon-terras en de eetkamer, met gewoon fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Links van de open woonkamer en de formele eetkamer bevindt zich de volledig ingerichte kombuiskeuken met veel wit houten fineermuur en onderkasten, marmeren werkbladen en bijpassende ontbijtbar

Een deur in de hoek van de woonkamer leidt naar de grote slaapkamer met ingebouwde kasten en een warme en koude airconditioning. De hoofdslaapkamer heeft grote schuifdeuren naar het zonneterras en een moderne volledig betegelde en-suite badkamer, de hoofdslaapkamer profiteert ook van een prachtig uitzicht op zee. Het prachtige uitzicht strekt zich uit van de landtong Cabo de la Nao tot de Peñon de Ifach.

Een zelden beschikbaar appartement met twee slaapkamers in dit populaire complex, met een van de beste uitzichten op de Middellandse Zee, waardoor het de ultieme afsluiting is en een vakantiehuis verlaat. Dit appartement kan ook een knap financieel rendement opleveren van korte termijn vakantieverhuur wanneer het is geregistreerd bij de juiste autoriteiten.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 322
Basura (vuilnis): 121
Gemeenschapsvergoedingen: 927.60

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS