Mooie villa met uitzicht op zee
Benitachell - Alicante

Ref: 03066M

Details

Bouwgrond 800m2

Gebouwd 128m2

Zwembad 10 x 5m Rectangular

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 10 Mins. Drive

Bekeken Very good sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

  •   Terras: 26m2
  •   BBQ
  •   haard
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Centrale verwarming op olie
  •   Persianas
  •   Douche aan het zwembad
  •   Store / Onderbouw
  •   Houtkachel

Beschrijving

Deze mooie traditionele villa met drie slaapkamers, verdeeld over twee niveaus met fantastisch uitzicht op zee en slechts 3,4 kilometer van het strand van El Portet, wordt onmiddellijk te koop aangeboden.

ACCOMMODATIE: BOVENSTE HENDEL: Entree veranda, keuken, winter lounge / eetkamer, innerlijke hal, slaapkamer met tweepersoonsbed en familie badkamer.

LAGER NIVEAU: zomersalon, bijkeuken, binnengang, twee slaapkamers en een familiedouche.

BUITEN: zwembad van 10 x 5 m, buitendouche, barbecueterras, berging, carport en gelaagde tuinen aan voor-, zijkant en achterkant.

ALLE DETAILS

Deze mooie traditionele villa, boordevol charme en karakter, is al meer dan zeventien jaar in het bezit van de huidige eigenaar en wordt nu met tegenzin te koop aangeboden vanwege de repatriëring terug naar het thuisland.

De villa ligt in een zeer rustige woonwijk aan het einde van een doodlopende straat in Valle de Portet, Benitatchell. De grote woning ligt goed op het perceel op het zuiden met de accommodatie verdeeld over twee niveaus verbonden door een interne trap.

Het pand is omgeven door gelaagde, onderhoudsarme tuinen met veel terrassen met zitplaatsen voor schaduw van de zinderende hete zomerzon.

Vanaf de wegkant opent een stalen schuifpoort en een aparte stalen voetgangerspoort naar een grind oprit met voldoende parkeergelegenheid voor twee voertuigen onder een grote carport.

HOOG NIVEAU: Een pad vanaf de carport leidt naar de overdekte veranda en een reja die de Castiliaanse voordeur beschermt. De voordeur komt uit in de keuken met een boog aan de rechterkant die leidt naar een ruime winterlounge en een formele eethoek. De woonkamer heeft warme en koude airconditioning, een plafond met spaken en een traditionele stenen schouw met een houtkachel. De lounge is een van de vele plaatsen binnen het pand met een fantastisch uitzicht op zee. Dubbele deuren vanuit de woonkamer leiden naar de open naya, een ideale plek om te zitten met een vers gezette kop koffie en de zon te zien opkomen boven het nationale park aan de linkerkant.

Een deur aan de achterzijde van de woonkamer leidt naar een innerlijke hal met een ruime slaapkamer met een warme en koude airconditioning en ingebouwde kasten. De slaapkamer heeft echt een fantastisch uitzicht op zee. Aan het einde van de binnengang is een volledig betegelde familiebadkamer.

Een interne trap vanuit de binnenste gang leidt naar het LAGERE NIVEAU: aan het einde van de interne trap leidt een deur naar rechts naar een lichte en ruime zomerlounge met warme en koude airconditioning en dubbele deuren naar een grote lager gelegen terras voorzien van een keramische BBQ-unit. Een deur aan de achterkant van de zomersalon leidt naar een handige bijkeuken.

Grenzend aan de zomersalon is een binnengang en twee ruime slaapkamers, beide voorzien van warme en koude airconditioning en ingebouwde kasten. Het scheiden van de twee slaapkamers is een volledig betegelde doucheruimte.

BUITENKANT:

Aan de zijkant van het pand is een groot betegeld terras met een keramische BBQ en treden die leiden naar het privézwembad van 10 x 5 en een douchecabine aan het zwembad. Onder het zwembad is een groot overdekt terras en meer gelaagde tuinen en een handige berging die gemakkelijk kan worden omgezet in een werkplaats of hobbyruimte. De villa ligt goed op het perceel en is omgeven door volwassen gelaagde tuinen met weinig onderhoud.

Dit is een zeer karaktervolle en individuele woning met een fantastisch uitzicht op zee die duidelijk groot genoeg is om permanent onder de mediterrane zon te wonen. Het zou ook een vakantiehuis van hoge kwaliteit bieden of zou een uitstekend financieel rendement kunnen opleveren van vakantiehuisjes op korte termijn die eenmaal bij de juiste autoriteiten zijn geregistreerd.

  Een vroege inspectie wordt ten zeerste aanbevolen om teleurstelling te voorkomen, omdat deze traditionele villa een grote verscheidenheid aan veeleisende kopers zal aanspreken.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 642.40
Basura (vuilnis): 110.00
Gemeenschapsvergoedingen: 000.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS