Fantastische nieuwbouwvilla met uitzicht op zee
Benissa Costa - Alicante

Ref: 03088M
Zeezicht

Details

Bouwgrond 1.292m2

Gebouwd 430m2

Zwembad 12 x 4m Infinity Salt

Slaapkamers 4

Badkamers 4

Afstand naar het strand 5 Mins. Walk

Bekeken Sea

Oriëntering Southwest

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Walk

Kenmerken

  •   Terras: 248m2
  •   Oprit
  •   Elektrische poorten
  •   Garage

Beschrijving

Dit is een fantastisch nieuwbouwproject te koop, ideaal gelegen in het gewilde gebied van Punta Estrella, Benissa Costa en heeft een fantastisch uitzicht op zee. De villa is gebouwd op drie niveaus, ligt op het zuidwesten en heeft vier slaapkamers en vier badkamers en wordt sleutel klaar opgeleverd.

ACCOMMODATIE: Lager niveau: slaapkamer met tweepersoonsbed en en-suite, dubbele garage, interne trap tot: hoofdniveau: ruime woonkamer / eetkamer, volledig ingerichte keuken met hoogwaardige apparatuur, slaapkamer met tweepersoonsbed met en-suite, gast w.c. Interne trap tot:

Bovenste niveau: twee dubbele slaapkamers met en-suite. Extern: overdekte en open terrassen, oprit, 12m x 4m infinity pool, voltooide tuin.

ALLE DETAILS

Een nieuwbouwprojectvilla van hoge kwaliteit te koop in Punta Estrella, Benissa Costa. Dit is echt een prachtige villa met vier slaapkamers gebouwd volgens de hoogste normen.

De oprijlaan leidt direct naar de dubbele garage. Op dit niveau is ook een slaapkamer met tweepersoonsbed en een eigen badkamer.

Interne trap naar het hoogste niveau met zijn ruime woon / eetkamer met toegang tot het prachtige infinity-zwembad en zonneterras. De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige merkapparatuur. Ook op dit niveau is een tweepersoons slaapkamer met een volledig ingerichte en-suite. De interne trap leidt naar het bovenste niveau met twee grote slaapkamers met eigen badkamer.

De tuinen worden volledig aangelegd en hebben in totaal 248m2 terrassen.

De build duurt 10-12 maanden voor voltooiing.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS