Spaanse villa op vlak perceel met het beste uitzicht op zee
Moraira - Alicante

Ref: ID03110M

Details

Bouwgrond 1.610m2

Gebouwd 584m2

Zwembad 10x5 Freeform

Slaapkamers 5

Badkamers 4

Afstand naar het strand 8 Mins. Drive

Bekeken Sea view

Oriëntering Southwest

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

  •   Aluminium Dubbele beglazing
  •   BBQ
  •   Oprit
  •   Garage
  •   Douche aan het zwembad
  •   Sauna
  •   zomerkeuken
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Deze grote villa ligt dicht bij het centrum van Moraira en geniet van een prachtig uitzicht op zee op de gewilde locatie van Moraira.

De villa met vier ruime slaapkamers en vier badkamers verdeeld over twee niveaus en werd gebouwd in 2003 in een eigentijdse architecturale stijl.

De villa heeft meer dan vijfhonderd vierkante meter bebouwde oppervlakte en ligt trots op een zeer privéperceel van meer dan duizend zeshonderd vierkante meter.

Binnen het perceel is een mooie overdekte verzonken bar met aangrenzend terras, ideaal om buiten te dineren en er zijn veel schaduwrijke plekken en overdekte terrassen rondom de villa om te schuilen voor de hete zomerzon.

Er is ook een groot gratis privézwembad met een ruim terras rondom dat verder prachtig uitzicht op zee biedt

Op zeer korte afstand bevindt u zich in het centrum van Moraira met alle bars en restaurants.

BUITEN: Een groot privé zwembad met vrije vorm bevindt zich onder de naya en is omgeven door een mooi terras van terracotta. De villa is omwikkeld met een mooie volgroeide tuin, beplant met verschillende soorten planten en bomen.

De uitstekende locatie van deze prachtige villa is uitzonderlijk en zou ideaal zijn voor iedereen die op zoek is naar een grote villa met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee dicht bij het centrum van Moraira. Zelden ontvangen we een instructie over zulke grote eigendommen zo dicht bij het centrum van Moraira. Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolenJaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS