Gezellige 2Bed semi-vrijstaande villa met privézwembad
Moraira - Alicante

Ref: 03087M

Details

Bouwgrond 322m2

Gebouwd 78m2

Zwembad 7x3 Rectangular

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Afstand naar het strand 10 Mins. Walk

Bekeken open residential

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 15 Mins. Walk

Kenmerken

  •   Aluminium Dubbele beglazing
  •   BBQ
  •   haard
  •   Centrale verwarming op gas
  •   Douche aan het zwembad
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw
  •   Houtkachel

Beschrijving

Grote glazen schuifdeuren vanuit de eetkamer bieden toegang tot het terras en het privézwembad en de tuin.

Een boog vanuit de woonkamer leidt naar een innerlijke gang met twee slaapkamers met inbouwkasten. Een van de slaapkamers is voorzien van een warme en koude airconditioning. Het scheiden van de twee slaapkamers is een volledig betegelde doucheruimte.

BUITEN: De tuin is onderhoudsarm met grind en het privézwembad van 7 x 3 meter heeft een aangenaam terras en een handige buitendouche. Er is een handige berging voor extra opslag en een groot terras bij het zwembad met een keramische BBQ, een ideaal gebied om buiten te dineren.

Deze prachtige villa is een zeldzaam juweeltje, de villa is uitzonderlijk goed onderhouden door de huidige eigenaren en zou een echt superhuis zijn voor een langere vakantie met familie en vrienden. De villa is volledig sleutel klaar voor onmiddellijke bewoning en genot en is duidelijk groot genoeg voor iedereen die een permanent verblijf onder de mediterrane zon zoekt. Deze villa kan ook een uitstekend financieel rendement bieden als vakantiewoning, indien nodig, eenmaal geregistreerd bij de juiste autoriteiten. Het is zeldzaam dat we een instructie krijgen over dergelijke charmante eigenschappen zo dicht bij de stad, een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolen.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 201,08
Basura (vuilnis): 165.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS