Villa / project met prachtig uitzicht op zee
Moraira - Alicante

Ref: 03144M

Details

Bouwgrond 1.292m2

Gebouwd m2

Slaapkamers 4

Badkamers 3

Afstand naar het strand 3 Mins. Walk

Bekeken Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 6 Mins. Walk

Kenmerken

  •   Keukens: 1
  •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins. Drive
  •   Warm en koud airconditioning

Beschrijving

Te koop in Punto Estrella, Moraira is deze traditionele villa op een fantastisch perceel met prachtig uitzicht op zee. De villa is op de ideale locatie, klaar voor herontwikkeling, wat de eigenaren de mogelijkheid zou geven om het meeste uit het perceel en het uitzicht te halen.

ALLE DETAILS

Gelegen in Punto Estrella, Moraira, ligt deze traditionele villa met vier slaapkamers en drie badkamers in een prachtige tuin met olijfbomen, fruitbomen en andere mediterrane bomen en bloemen.

Om het meeste uit de locatie en het prachtige uitzicht te halen, wordt de villa verkocht als een project. Slechts een paar minuten lopen van het centrum van Moraira en alle voorzieningen is de locatie perfect. Door een pand iets hoger op het perceel te bouwen, zou de nieuwe eigenaar profiteren van een nog spectaculairder uitzicht.

De huidige villa heeft airconditioning in de keuken / eetkamer, woonkamer en grote slaapkamer. Er is geen centrale verwarming.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief