Grote ruime villa met twee zwembaden
Moraira - Alicante

Ref: 03147M

Details

Bouwgrond 860m2

Gebouwd 269m2

Zwembad 2 x 8x4m Roman

Slaapkamers 7

Badkamers 3

Afstand naar het strand 10 Mins. Drive

Bekeken Open Valley

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 10 Mins. Walk

Kenmerken

 •   Keukens: 2
 •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins. Drive
 •   Plafondventilator
 •   Oprit
 •   haard
 •   Garage
 •   Centrale verwarming op gas
 •   mosquiteras
 •   Douche aan het zwembad
 •   PVC Dubbele beglazing
 •   Rejas

Beschrijving

Te koop in Villotel, Moraira is deze grote, ruime villa verdeeld in twee afzonderlijke appartementen op een geweldige locatie op slechts een paar minuten lopen van de lokale voorzieningen. Deze villa heeft een appartement met vier slaapkamers op het hoogste niveau en een appartement met drie slaapkamers op het lagere niveau. Beide appartementen hebben een eigen privézwembad.


ACCOMMODATIE: Keuken, Lounge / Eetkamer, Afgesloten Naya, Binnengang, Vier Tweepersoonsslaapkamers met Plafondventilatoren en Ingebouwde kleerkasten, Familiekamer met douche, Familie Badkamer EXTERNE TRAP NAAR APART APPARTEMENT: Zitkamer, Keuken / Eetkamer, Binnengang, Twee dubbele Slaapkamers met inbouwkasten en plafondventilatoren, een tweepersoonsslaapkamer met plafondventilator, familiebadkamer. EXTERNE: Twee overdekte Naya, twee 8 x 4m privézwembaden, garage, oprit.

ALLE DETAILS

Deze grote, ruime villa te koop in Villotel, Moraira, biedt een fantastische investeringsmogelijkheid.

De villa is toegankelijk via een voetgangerspagina naar de bovenste verdieping, de oprit naar de lagere verdieping of via de poort van het voertuig naar de garage.

Het bovenste niveau is de belangrijkste woonruimte en komt binnen via de deur naar de woonkamer met een hoog balkenplafond met een plafondventilator en een open bakstenen open haard. Aan de linkerkant is een fantastische, volledig omsloten naya met balken die een prachtig uitzicht over de vallei biedt. De keuken heeft een elektrische kookplaat, geïntegreerde magnetron, vaatwasser en koel- / vriescombinatie. Vanuit de woonkamer is de binnenhal en de vier tweepersoonsslaapkamers die allemaal zijn voorzien van balken, plafondventilatoren en inbouwkasten. Er is een doucheruimte met hoekdouche, toilet en badmeubel met wastafel en familiebadkamer met een bad met douche erboven, toilet en badmeubel met wastafel. Extern is er een privézwembad van 8 x 4 m en een overdekte naya, een ontspannende plek om te zitten en te genieten van de rustige locatie.

Externe trappen leiden naar het tweede zwembad van 8 x 4 m, het zwembadterras en de overdekte naya. De grote openslaande deuren komen uit in de woonkamer van het aparte appartement met balken en twee plafondventilatoren. De keuken en eetkamer zijn ruim en de keuken heeft een geïntegreerde elektrische kookplaat en afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriezer. Vanuit de eetkamer is de eerste slaapkamer met inbouwkasten en een deur naar de tweede slaapkamer. Vanuit de keuken is de binnenhal die leidt naar de derde slaapkamer en een familiebadkamer met een dubbele wastafel met twee wastafels, toilet, bad met douche erboven en ruimte voor een wasmachine.

Ook vanaf dit niveau is toegang tot de garage met een pad langs de zijkant van het pand naar het bovenste niveau. Het perceel is grotendeels verhard met enkele mediterrane planten waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Deze woning is perfect voor iemand die op zoek is naar een grote gezinswoning of een huurinvestering. Er is de mogelijkheid om het gehele pand te verhuren of in een van de appartementen te wonen en het andere te verhuren. Er zijn maar weinig woningen met twee zwembaden die dit niveau van flexibiliteit mogelijk maken.

Als je het leuk vindt wat je ziet, bel of mail dan om een bezichtiging te regelen.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 827.36
Basura (vuilnis): 165.00

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS