Gekoppelde villa korte wandeling naar het strand
Benissa Costa - Alicante

Ref: 03175M

Details

Bouwgrond 217m2

Gebouwd m2

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Afstand naar het strand 10 Mins. Walk

Bekeken Sea

Oriëntering Southwest

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Walk

Kenmerken

  •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins. Drive
  •   Oprit
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Leiding Drainage
  •   Rejas
  •   Houtkachel

Beschrijving

Te koop in Buenavista, Benissa Costa, is deze ruime geschakelde villa gelegen op een gewilde locatie dichtbij Cala Advocat, Benissa.

INRICHTING: Binnengang, woonkamer, grote slaapkamer met tweepersoonsbed, familiebadkamer. EXTERNE TRAP NAAR: Keukenhoek, slaapkamer, winkelruimte, badkamer, verder gebouw dat momenteel wordt gebruikt als studio-appartement met woonkamer en kitchenette, doucheruimte (in afwachting van registratie). BUITEN: balkonterras, oprit parkeerplaats voor één, voor en achter terrassen.

ALLE DETAILS

Geschakelde villa te koop, gelegen in het populaire Buenavista-gebied van Benissa Costa , deze goed geplaatste geschakelde villa heeft uitzicht op zee, ligt op loopafstand van het prachtige Cala Advocat en heeft een eigen oprit met parkeergelegenheid voor 1 auto.

Aan de voorzijde van het pand is een terrasvormige tuin met mediterrane beplanting. Bij het betreden van het pand is de binnengang en op dit niveau biedt het pand een lounge met open haard. Voorheen had deze kamer een keuken die is verwijderd, maar deze kan desgewenst gemakkelijk worden hersteld. Er is een patioterras met uitzicht op zee, een grote slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer.

Een externe trap vanaf de zijkant van het pand leidt naar de onderbouw die momenteel als keuken wordt gebruikt, en leidt naar de tweede slaapkamer, het gebied heeft ook een doucheruimte die wel opgeknapt moet worden. Er is nog een winkelruimte en een gemakkelijk te onderhouden terras op het zuiden die toegang geeft tot het studio-appartement.

Het studio-appartement met kitchenette, woonkamer en doucheruimte, met mezzanine / zolderruimte wacht op registratie.

Dit is een kans om een onroerend goed te verwerven dat is opgedeeld in eenheden die met verdere investeringen een goed financieel rendement zouden opleveren uit de verhuur zodra deze bij de bevoegde autoriteiten is geregistreerd.

Als je het leuk vindt wat je ziet, bel of mail dan om een afspraak te maken.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 200
Basura (vuilnis): 150
Gemeenschapsvergoedingen: 0

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS