▶ Renovatieproject in het centrum van Moraira.
Moraira - Alicante

Ref: 03180M

Details

Bouwgrond 0m2

Gebouwd 0m2

Slaapkamers 1

Badkamers 2

Afstand naar het strand 5 Mins. Walk

Bekeken Town Centre

Oriëntering Westen

Afstand naar vrije tijd 1 Min. Walk

Kenmerken

  •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins. Drive
  •   Goede locatie

Beschrijving

Renovatieproject te koop in het centrum van Moraira.

Een slaapkamer appartement klaar voor renovatie in het centrum van Moraira aan een relatief rustige weg vol met een verscheidenheid aan winkels, bars en restaurants. Aan het einde van de weg is de haven van Moraira met zijn wandelpaden en overvloedige restaurants, en drie minuten lopen naar het strand.

INRICHTING: Binnengang, woonkamer, slaapkamer met tweepersoonsbed, familiebadkamer en wc die vroeger de keuken was.

EXTERIEUR: Hoofdingang op straatniveau, lift en trap, klein terras met uitzicht op de straat.

ALLE DETAILS

Een slaapkamer appartement te koop in het centrum van Moraira. Gelegen op de eerste verdieping bereikbaar met lift, in het oudere gedeelte van Moraira aan een mooie geplaveide weg. Het pand wordt betreden vanuit een korte gang, die leidt naar een interne gang met de familiebadkamer, wc, aan de linkerkant en aan het einde van de gang is de tweepersoonsslaapkamer. Aan de rechterkant via een korte gang is een lounge / eetkamer die via dubbele deuren naar het kleine terras leidt.

Het pand werd gebruikt als kantoor, vandaar de twee badkamers en geen keuken. Het appartement is een wit canvas in die zin dat het zou profiteren van een verandering in de lay-out, een nieuwe keuken en een gezinsdouche.

Bij interesse kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak maken voor een bezichtiging.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 90.00
Gemeenschapsvergoedingen: 400.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS