Commercieel gebouw te koop in La Sabatera, Moraira
Moraira - Alicante

Ref: 03242M

Details

Bouwgrond 181m2

Gebouwd 137m2

Slaapkamers 0

Badkamers 0

Toiletten 2

Afstand naar het strand 3 Mins Drive

Bekeken Urban

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 0 Mins Walk

Kenmerken

  •   Terras: 44m2
  •   Keukens: 1
  •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins Drive
  •   Aansluiting op gasnetwerk
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Commercieel gebouw te koop in La Sabatera, Moraira

Dit commerciële gebouw met dubbele gevel is te koop in La Sabatera, in het commerciële gebied van het winkelcentrum Tabaira met bars, restaurants, supermarkt, ijzerhandel en meer eromheen en biedt de perfecte plek om een nieuw bedrijf op te zetten. De prijs is voor het gebouw, er zijn geen licenties verbonden aan het onroerend goed, behalve dat het is geregistreerd als commercieel onroerend goed.

INTERN: grote open ruimte, bar, keuken, 2 toiletten, 2 opslagruimtes, interne gang

EXTERN: Groot Terras

ALLE DETAILS

Commercieel pand met dubbele voorkant te koop met een groot dubbel terras, een glazen pui met twee dubbele deuren om het pand te betreden. Aan de rechterkant is een grote bar, aan de achterkant leidt een kleine hal naar de keuken aan de rechterkant. De keuken is geheel betegeld, voorzien van een gaskookplaat, grote afzuigkap, kookeiland, dubbele spoelbak en vaatwasser, gas-warmwaterboiler.

In de hal is een wastafel die leidt naar een aparte ruimte met toilet en urinoir. Aan de linkerkant is nog een rustruimte met wc en wastafel. Aan de linkerkant die leidt naar de andere kant van het pand zijn twee opslagruimtes, een volledig betegeld met planken en koelkast en de andere alleen met planken. Deze eigenschap heeft beschikbaarheid voor zowel krachtige elektriciteit als standaard elektriciteit. Het pand had vroeger een restaurantvergunning. Dit pand kan ook worden omgebouwd tot kantoren of een winkel, veel potentieel met houten balken en hoog plafond, dubbele beglazing, bogen die beide zijden met elkaar verbinden en een kleine afgescheiden ruimte aan de linker voorzijde verbonden via een boog. De woning heeft veel potentieel

Als je het leuk vindt wat je ziet, neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 327

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS