Prachtige nieuwbouw villa
Calpe - Alicante

Ref: ID03290C

Details

Bouwgrond 800m2

Gebouwd 394m2

Zwembad Rectangle

Slaapkamers 4

Badkamers 4

Afstand naar het strand 5 Mins. Drive

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

  •   Afstand naar vliegveld: 50 Mins. Drive
  •   Aerothermische Warmtepomp
  •   Alarm
  •   Automatische irrigatie
  •   Elektrische poorten
  •   Elektrische Persianas
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Beveiliging Verlichting
  •   Solar Hot Water
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Te koop in Calpe , prachtige nieuwbouw villa gebouwd over 2 verdiepingen gelegen in Pla Roig, Calpe

ACCOMMODATIE: Lounge / eetkamer, keuken, hoofdslaapkamer met en-suite en kleedkamer, familiebadkamer. INTERNE TRAP TOT : Drie slaapkamers, een met en-suite en kleedkamer, familie badkamer BUITEN: privé zwembad, terrassen, barbecue, tuin, garage

ALLE DETAILS

Deze prachtige, nieuwbouw villa, is gelegen in Pla Roig, een bevoorrechte locatie in Calpe

De begane grond is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft de woon-/eetkamer met keuken, compleet met een volledig assortiment van apparatuur, waaronder een eiland en ruime vloer- en bovenkasten. Allemaal ontworpen om uit te kijken op het prachtige privézwembad met terras. De hoofdslaapkamer heeft een kleedkamer en een en-suite. Daarnaast is er een aparte badkamer. De interne trap leidt naar de overige drie slaapkamers die allemaal toegang hebben tot het mooie balkonterras, een van de slaapkamers heeft ook een kleedkamer en een eigen badkamer. De overige twee slaapkamers hebben toegang tot de familiebadkamer.

Buiten kunt u genieten van het privé zwembad, grote terrassen, barbecue, een garage en een prachtige tuin.

Als je het leuk vindt wat je ziet, neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS