Renovatieproject met uitzicht op zee in Moraira.
Moraira - Alicante

Ref: 03294M

Details

Bouwgrond 800m2

Gebouwd 61m2

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Afstand naar het strand 10 Mins Walk

Bekeken Sea Views

Oriëntering Zuidoosten

Afstand naar vrije tijd 5 Mins Walk

Kenmerken

  •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins Drive
  •   Automatische irrigatie
  •   Oprit
  •   Elektrische radiatoren
  •   haard
  •   mosquiteras
  •   Persianas
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Renovatieproject met uitzicht op zee in Moraira.

Deze villa is te koop op een uitstekende locatie in Moravit in Moraira, op loopafstand van voorzieningen en stranden. Dit is een fantastische kans voor een renovatieproject met uitzicht op zee op een vlak perceel.

ACCOMMODATIE: Lounge eetkamer, keuken, twee slaapkamers, familie badkamer BUITEN: oprit, twee terrassen en Naya.

ALLE DETAILS

Te koop in Moraira. Een voetgangerspoort en een pad naast de onverharde oprijlaan leiden naar de trappen naar de naya. De voordeur komt uit in de lounge eetkamer met links de originele open haard. Rechts via een boog is de gang met links de keuken. De keuken is voorzien van gaskookplaat, metalen spoelbak en koel-/vriescombinatie met opbergruimte in crème onderkasten. Aan de voorzijde is de familiebadkamer met ligbad, wc en wastafel op voetstuk, aan de rechterkant zijn de twee tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten.

Aan de linkerkant van het perceel heeft u uitzicht over de vallei tot aan de berg Cap d'Or en de omliggende zee.

Dit is een uitstekende gelegenheid om een droomhuis te creëren, hetzij voor permanente bewoning, hetzij voor het creëren van prachtige familievakantieherinneringen.

Als je het leuk vindt wat je ziet, neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS