D Wederverkoop Calpe
Calpe

Ref: J-1650807

Details

Bouwgrond 800m2

Gebouwd 228m2

Zwembad

Slaapkamers 5

Badkamers 4

Kenmerken

  •   Private terrace
  •   Land flat

Beschrijving

Zeer goed gelegen in een rustige omgeving naast alle diensten op slechts 500m van de zee met het dichtstbijzijnde strand is La Calalga, deze mooie woning ligt dicht bij supermarkten en restaurants. Het nieuwe moderne bouwproject bestaat uit 2 verdiepingen op een bebouwde oppervlakte van ongeveer 228 m² op een vlak perceel van 800 m². De woning is verdeeld in een woon-eetkamer, een keuken, 5 slaapkamers en 4 badkamers. Elk van de kamers maximaliseren het gebruik van glas en hoge plafonds voor een gevoel van ruimte, terwijl het creëren van een illusie van een met de natuur te zijn als gevolg van het schilderachtige uitzicht zoals die wordt geboden door de transparantie. Aan de buitenkant is er een groot terras bij het zwembad en een prachtige tuin die samensmelten met een schilderachtige omgeving met een uniek panorama. Met extra functies zoals vloerverwarming, dubbele beglazing, een uitgebreid alarmsysteem, warme en koude airconditioning, centrale verwarming en privéterrassen, biedt dit huis voldoende voorzieningen die geschikt zijn om het gezinsleven comfortabel te maken. Met uitzicht op de bergen om naar uit te kijken, ervaar het avontuur van je leven in deze goed gelegen woning. Dit is een kans voor u om uw huis in te richten om uw smaak en voorkeuren te weerspiegelen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek aan de camping te organiseren.Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS