D Wederverkoop Calpe
Calpe

Ref: J-1624586

Details

Bouwgrond 1.601m2

Gebouwd 409m2

Zwembad

Slaapkamers 4

Badkamers 3

Beschrijving

Elegant, Prachtig, Charmant en toch eenvoudig. Een ander nieuw Jetvillas project dat uw verblijf in Calpe echt uniek zal maken. Gelegen dicht bij de zee, zandstranden, top golfplekken, restaurant, supermarkt en de volgende stad, is deze woning op een geweldige locatie en is gebouwd met behulp van de beste materialen en de beste service door een bedrijf met 30 jaar ervaring in het actualiseren van onroerend goed dromen en het voldoen aan klant-specifieke doelen. Het wordt geleverd met een garantie van 10 jaar. Een ingewikkelde mix van glas en beton in een uitzonderlijke opzet met geometrische lijnen en vlakken, is deze minimalistische villa synoniem voor luxueus wonen, omdat er geen kosten zijn gespaard om te zorgen voor uw ultieme tevredenheid en plezier. Met een ontspannen gevoel in de constructie, is alles in overweging genomen, van het genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving tot het magische uitzicht op de zee en de bergen. De hoofdverdieping van de woning vloeit vloeiend over in een open plan dat direct op het zwembad ligt. Opgetild kijkt het ook uit over het aangrenzende gebied voor zover het oog kan zien. Binnenin is een ruime lounge die vervolgens plaats maakt voor een leuke eethoek die direct naast de kitchenette ligt, met een ontbijtbar/marmeren boveneiland. Vier slaapkamers met 2 als en-suite en 2 tweepersoonskamers bieden meer dan voldoende accommodatie voor de familie en de gasten met privacy als prioriteit in het ontwerp. Neem een duik in het zwembad van het pand met zowel open als overdekte ruimtes waar u kunt ontspannen en een dutje kunt doen. Er zijn ook 2 parkeerplaatsen, waarvan één in de kelder en één op de hoofdverdieping. De rest van het terrein is prachtig aangelegd, van het gazon tot de bomen in het beste speelterrein voor uw kinderen, zelfs als u ze in de gaten houdt. En het kan allemaal van u zijn vandaag. Bel ons op het moment dat het u het beste uitkomt.Vergelijkbare woningen

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS