D Wederverkoop Calpe
Calpe

Ref: J-6331147

Details

Bouwgrond 801m2

Gebouwd 202m2

Zwembad

Slaapkamers 3

Badkamers 3

Beschrijving

Een modern project op twee verdiepingen, deze villa ligt dicht bij het strand op slechts 500 m van de zee met het dichtstbijzijnde strand is La Calalga. Gelegen in een rustige omgeving, maar dicht bij supermarkten, restaurants en een hotel, biedt deze gloednieuwe woning het mooiste uitzicht op de bergen die kenmerkend zijn voor de omgeving van Calpe. Elke inrichting en inrichting van deze moderne villa is van de hoogste kwaliteitsnormen, van de groot formaat porseleinen stoep en wandtegels tot de elektrische installaties met merkmechanismen en ingebouwde LED-verlichting. Dit huis met 3 slaapkamers en 3 badkamers is uitgerust met uitgebreide sanitaire voorzieningen, waaronder meerlaagse leidingen zonder verbindingen en warm water op zonne-energie, evenals merksanitair. Elke slaapkamer is volledig uitgerust met kasten en MDF-binnendeuren, terwijl de thermische barrière hoge efficiënte aluminium ramen en deuren zijn in elke kamer. Een volledig uitgeruste keuken siert de villa ook, naast een ruime woonkamer, frameloze veiligheidsglas met roestvrij stalen leuningen, centrale verwarming op de vloer, warme en koude airconditioning, en een compleet alarmsysteem met anti-storingsapparatuur.  Aan de buitenkant van het huis is een zwembad en douche in schootsvorm. Het zwembadterras met zijn niet uitglijdende groot formaat porselein steengoed knalt uit om het gebied te transformeren in een resort-achtige ruimte die stijl en klasse heeft. Er is ook een automatische toegangspoort voor auto's en voetgangers met video-intercom voor verdere veiligheid. Asfaltstenen markeren de oprit en het parkeren, zelfs als de inrichting van het terrein een natuurlijk gevoel geeft. Dit kan vandaag de dag de uwe zijn. Voor meer informatie over het terrein, neem contact met ons op zodra het u uitkomt.Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS