D Wederverkoop Calpe
Calpe

Ref: J-9370980

Details

Bouwgrond 800m2

Gebouwd 273m2

Zwembad

Slaapkamers 4

Badkamers 3

Beschrijving

Wat als je al je problemen zou kunnen wegdrijven in een paradijs van je eigen keuze, terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op zee en wakker wordt met de beste scènes in de stad zonder dat je ergens naartoe hoeft te gaan? Bij dit moderne bouwproject, dat aan de hoogste eisen voldoet, staat niets de verwezenlijking van die droom in de weg. Deze woning bestaat uit een kelder en een hoofdverdieping en is loodrecht verdeeld in een formatie die optimaal gebruik maakt van het uitzicht door de oriëntatie van de woning voor een maximale blootstelling aan de natuur en het zonlicht. Een open plattegrond onderscheidt zich van het woongedeelte dat samensmelt met het eetgedeelte tot een volledig ingerichte keuken. Deze efficiëntie is ideaal, vooral als er oudere mensen of kinderen zijn, want het is een minimum aan risico's en comfortabel. Er zijn 4 (dubbele) slaapkamers en 3 badkamers als extra kenmerken van het huis met glazen wanden om het natuurlijke licht in overvloed te laten binnenstromen. De woning heeft ook verschillende terrassen / zithoeken voor u om een verandering van omgeving en frisse lucht hebben als je gaat over uw gebruikelijke activiteiten. Een groot zwembad biedt een geweldige ontsnapping en work out gebied waar u kunt verbranden calorieën terwijl het hebben van plezier. Soms is een wandeling de moeite waard en is er een plek voor u om dit te doen, in de privé-tuin. Geef ons een seintje wanneer het u het beste uitkomt en wij brengen u graag een bezoekje.Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS